Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Γ” Εθνική: Η απόφαση της ΕΠΟ για προβιβασμούς και υποβιβασμούς- Σώθηκε ο Μακεδονικός Φούφα

Γ” Εθνική: Η απόφαση της ΕΠΟ για προβιβασμούς και υποβιβασμούς- Σώθηκε ο Μακεδονικός Φούφα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Πώς διαμορφώνεται η κατάσταση για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Αποφάσεις για τη Γ’ Εθνική έλαβε το ΔΣ της ΕΠΟ, στη σημερινή του συνεδρίαση, αναφορικά με τις ομάδες που θα προβιβαστούν κι αυτές που θα υποβιβαστούν.

Αρχικά, αποφάσισε τον προβιβασμό στις επαγγελματικές κατηγορίες και των 8 πρωταθλητών των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Όσον αφορά για τον υποβιβασμό, αποφασίστηκε να υποβιβαστούν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, οι ομάδες που ήδη μαθηματικά είχαν «πέσει», όταν διεκόπη η δράση. Οι λεπτομέρειες γι’ αυτό το θέμα αναμένεται να διευκρινιστούν με την επίσημη ανακοίνωση.

Εξαίρεση αποτελεί ο 8ος όμιλος, για τον οποίο θα ισχύσουν άλλα πράγματα, καθώς θα παραμείνει αμιγώς κρητικός. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και στις 8 που θα παραμείνουν, μετά την άνοδο της Επισκοπής στη Football League, θα προβιβαστούν οι πρωταθλητές και οι δευτεραθλητές των κρητικών Ενώσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας όμιλος 16 ομάδων.

Αυτό σημαίνει πως τη νέα σεζόν η Γ’ Εθνική θα παραμείνει με 8 ομίλους, ίσως με ελαφρώς αυξημένο αριθμό ομάδων, κάτι που βεβαίως θα κριθεί από το πόσες θα δηλώσουν συμμετοχή.

Πηγή: onsports

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team