Αρχική > Τοπική επικαιρότητα > Χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια ομόρφυναν την πόλη της Φλώρινας

Χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια ομόρφυναν την πόλη της Φλώρινας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια ομορφαίνουν τις τελευταίες ημέρες πολλές διαφορετικές γωνιές στο κέντρο και σε γειτονιές της πόλης της Φλώρινας και δίνουν έναν χαρούμενο και καλοκαιρινό τόνο.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο καθαρισμός και η περιποίηση του πρασίνου σε πάρκα και κοινόχρηστους χώρους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας.

«Στόχος μας είναι μία πόλη καθαρή και όμορφη, που θα τη χαιρόμαστε όλοι. Προχωρήσαμε στον καλλωπισμό των χώρων για να βάλουμε χρώμα στη ζωή και στην πόλη μας και να μεταφέρουμε ένα αίσθημα αισιοδοξίας, ειδικά αυτήν την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

«Η προστασία του περιβάλλοντος είναι βασική προτεραιότητά μας και ζητάμε και από τους συνδημότες μας να μην ρυπαίνουν τους δημόσιους χώρους, να μην μετακινούν τις ζαρντινιέρες κατά μήκος του ποταμού και να μην καταστρέφουν τα φυτά» κατέληξε.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με «Χοντρό – Λιγνό» κλείνει το Θερινό σινεμά του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης  

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές του προβολές με το εξ αναβολής, λόγω καιρού, αφιέρωμα στο μεγαλύτερο ...