Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > «ΦΣ Κοζάνη»: Η παρουσίαση του πλάνου από τη νέα διοίκηση – Α. Αδαμίδης: «Στόχος να καθιερωθεί η ομάδα στη Γ΄ Εθνική»

«ΦΣ Κοζάνη»: Η παρουσίαση του πλάνου από τη νέα διοίκηση – Α. Αδαμίδης: «Στόχος να καθιερωθεί η ομάδα στη Γ΄ Εθνική»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Το νέο του πλάνο για την ομάδα του ΦΣ Κοζάνης παρουσίασε ο νέος πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Αδαμίδης. Έχοντας δίπλα του τους βετεράνους ποδοσφαιριστές και επικεφαλής στο αγωνιστικό τμήμα, Παντελή και Κώστα Καπετάνο, και παρουσία βετεράνων αθλητών.

Ο Α. Αδαμίδης είπε ότι η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη, τονίζοντας πως ασχολείται με την ομάδα από την περυσινή χρονιά. «Πετύχαμε τον στόχο μας. Το βασικό για την επόμενη ημέρα είναι η εξωστρέφεια της ομάδας, να καθιερωθεί στη Γ΄ Εθνική, να μην είναι «ασανσέρ» και να δημιουργήσει έναν μεγάλο αθλητικό οργανισμό, πέρα από το ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του ο Π. Καπετάνος, στάθηκε επίσης στην επίτευξη του στόχου τξης ανόδου, λέγοντας πως «πλέον ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα, χωρίς άλματα, αλλά με σταθερά και σίγουρα βήματα».
Ο Κώστας Καπετάνος στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά του όταν ανέλαβαν την ομάδα. Τόνισε πως οι ακαδημίες είχαν 50 παιδιά και πλέον είμαστε περήφανοι που έχουμε 130. Στόχος είναι, τόνισε, η ομάδα της Κοζάνης να αποτελεί για τα επόμενα χρόνια, από παιδιά των ακαδημιών, όλης της Δυτικής Μακεδονίας.

Τέλος ο κ. Αδαμίδης, απαντώντας στην ερώτηση του «Π» περί χρησιμοποίησης της ομάδας της Κοζάνης ως όχημα, για πιθανή συγχώνευση με τον ΑΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης (οπαδός της οποίας είναι ο ίδιος και έχει διατελέσει στο ΔΣ), διέψευσε ένα τέτοιο σενάριο, ενώ και από την πλευρά τους τα αδέρφια Καπετάνου, τόνισαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε σαν φήμη αλλά και {«να συμβεί στο μέλλον δεν θα το επιστρέψουμε».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας