Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > FirePlay – Το Σύνολο Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης στη Λάρισα

FirePlay – Το Σύνολο Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης στη Λάρισα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Οι FirePlay, το κιθαριστικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, ταξιδεύει στην Λάρισα και συμμετέχει στην 7η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών κιθάρας. Η συνάντηση, που διοργανώνεται από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Νάνση Χατζή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩ Λάρισας.

Μουσικές των D. Kreider, P. Desmond, J. Leiber, M. Stoller, θα παρουσιάσουν οι κιθαρίστες των FirePlay, με συνοδεία μπάσου και κρουστών, σε μια συνάντηση που αποτελεί πλέον θεσμό στα ορχηστρικά κιθαριστικά δεδομένα.

Λίγα λόγια για τους FirePlay

Ο Φρειδερίκος Σοπέν άφησε πίσω του τούτο το λόγο: «τίποτα δεν είναι ωραιότερο από μια κιθάρα, εκτός ίσως αν εξαιρέσουμε τις δύο», Προσθέτοντας μερικές ακόμη, δημιουργήθηκε το Σύνολο Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης τον Δεκέμβριο του 2011, με πρωτοβουλία του καλλιτεχνικού Διευθυντή του ωδείου, κ.Γ.Τζούκα.

Αποτελείται από μαθητές την Κατωτέρας και Μέσης τάξης της κιθάρας του ωδείου. Το σύνολο κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης εμφανίστηκε στις Συναντήσεις Κιθαριστικών Συνόλων, που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, στην 2η και 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Βέροια, στην Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στις «Ημέρες κιθάρας» Βέροιας, στην 2η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας για τα Ιωάννινα», σε συναυλίας και εκδηλώσεις σε συνεργασία με φορείς της Κοζάνης ( ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, «Άρσις»), καθώς και στο 1ο Φεστιβάλ κιθάρας Μακεδονίας (Καστοριά).

Οι FirePlay είναι οι:

Όλγα Αποστολίδου, Δήμητρα Γκούβα, Αίολος Ζιάμπρας, Παναγιώτης Καλαϊτζής, Άννα Κυριακίδου, Αριάδνη Μανώλα, Αντώνης Μαυροματίδης, Σταύρος Μαυροματίδης, Κυριάκος Μπαντώλας,  Κατερίνα Παρανόμου,  Θωμάς Παπαστέργιος,  Γιάννης Πασιάκος, Αναστασία Πατιού, Θοδωρής Πιτένης, Ελισάβετ Ράπτη, Γρηγόρης Ριζόπουλος, Άρης Σταθόπουλος, Νίκος Στεργίου, Δημήτρης Τσίγγας.

Μπάσσο: Βασιλική Χανιώτη

Κρουστά: Άγης Τζουκόπουλος, Παναγιώτης Χαλάτσογλου

Διδασκαλία-Διεύθυνση συνόλου: Ελένη Τσιλιπάκου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δ. Εορδαίας: Αποκαθίσταται ο φωτισμός του δρόμου προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο – Πλέον θα λειτουργεί με λαμπτήρες τεχνολογίας LED-VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Είναι ίσως ο πιο πολυσύχναστος δρόμος του Δήμου Εορδαίας τον οποίο «περπατάνε» χιλιάδες Δυτικομακεδόνες, κι όμως υπήρχαν τεράστια προβλήματα ...