Αρχική > Αρθρογραφία > Ευνοϊκότατη η συγκυρία για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής! – Τι έφταιξε τελικά; – Γράφει ο Αντώνης Κ. Πουγαρίδης

Ευνοϊκότατη η συγκυρία για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής! – Τι έφταιξε τελικά; – Γράφει ο Αντώνης Κ. Πουγαρίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τα έχει όλα η Ακρινή. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει για ποιο λόγο είναι όλα σταματημένα τόσα χρόνια, και ο κυβερνητικός υπάλληλος κ. Παναγιωτάκης έρχεται και κάνει βήματα πίσω. Πως του το επιτρέπουμε; Δεδομένων των:
 – ότι υπάρχει εδώ και μία πενταετία «ώριμος» ψηφισμένος νόμος
 – ότι η Κοζάνη, συνεπώς και η Ακρινή, έχει Συριζαίο Δήμαρχο
 – ότι η Κοζάνη, συνεπώς και η Ακρινή, έχει Συριζαίο Περιφερειάρχη
 – ότι η Κοζάνη, συνεπώς και η Ακρινή, έχει τέσσερις Συριζαίους από τους πέντε κοινοβουλευτικούς του Νομού.
 – ότι κάποιοι από τους παραπάνω κοινοβουλευτικούς και αυτοδιοικητικούς, αυτοπροβάλλονται ως «κολλητοί του Τσίπρα» συνεπώς έχουν άμεση παρέμβαση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
 – ότι στο Δ.Σ. της ΔΕΗ ένα από τα μέλη είναι Δημότης Κοζάνης
 – ότι η ΔΕΗ απαντώντας στον Μητσοτάκη, λέει πως δεν χρεοκόπησε.
 – ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΗ είναι διορισμένος από αριστερή – φιλολαϊκή κυβέρνηση (μιας κυβέρνησης όμως με απάνθρωπο πρόσωπο, που αδιαφορεί για τους ανθρώπους που πετάει στο δρόμο το «εθνικό συμφέρον»).
Εκ των παραπάνω προκύπτει πως ο λαός έχει ορίσει τους κατάλληλους ανθρώπους στις σωστές θέσεις στον κατάλληλο χρόνο. Παρ” όλα αυτά πάμε προς τα πίσω. Τι έφταιξε άραγε; Προφανώς, όλοι οι παραπάνω δεν ήταν όσο αποτελεσματικοί θα έπρεπε, απέναντι στην διγλωσσία των Παναγιωτάκη και Σταθάκη.
Μετά από τέσσερα χρόνια νηνεμίας (και αγανάκτησης των κατοίκων), οι θεσμικοί φορείς αποφάσισαν να κάνουν επιτροπή με τη συμμετοχή των κατοίκων. Δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει τι μπορεί να καταφέρει μια επιτροπή, η οποία αποτελείται από άτομα στη θητεία των οποίων, ο Πρόεδρος της ΔΕΗ τόλμησε να εκφραστεί εναντίον της μετεγκατάστασης. Δηλαδή όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα, αλλά έκαναν και βήματα πίσω.
Το θέμα είναι σαφώς πολιτικό, και τα πολιτικά θέματα λύνονται με τη λήψη πολιτικών αποφάσεων. Θεσμικοί, κυβερνητικοί, και «φίλοι του Τσίπρα» καλούνται να έρθουν προ των ευθυνών τους. Να λύσουν το θέμα γιατί έχουν δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες στον λαό, τον οποίο σιγά-σιγά απογοητεύουν. Να μην ξεχνάμε πως ο λαός λέει: «Αν δεν θέλεις να γίνει κάτι, φτιάξε μια επιτροπή».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Θ. Μαλκίδης-Αναγνώριση της Γενοκτονίας τώρα !

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Επιστολή  για την  αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων, μαζί με το βιβλίο μου «The Greek Genocide»,  απέστειλα προς τον  Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων ...