Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αστυνομικό Δελτίο > Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης για την παραλαβή των πρώτων 6 νέων περιπολικών

Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης για την παραλαβή των πρώτων 6 νέων περιπολικών

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σήμερα 11-02-2020 έγινε παραλαβή των πρώτων έξι (6) νέων περιπολικών οχημάτων μάρκας, Nissan Qashqai τα οποία προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία με συγχρηματοδότηση τόσο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και του Τομέα Συνόρων και θεωρήσεων του ταμείου εσωτερικής ασφάλειας για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Κοζάνης.

Ως Ένωση, θα θέλαμε να ευχαριστούμε την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και ιδιαιτέρως  τον τέως Περιφερειάρχη κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ Θεόδωρο, για τις ενέργειες του στην προώθηση του αιτήματος μας και την άμεση ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας καθώς και τον νυν Περιφερειάρχη κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ Γεώργιο για την αποπεράτωση του προγράμματος.

Τέλος να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για την αμέριστη και καθοριστική υποστήριξή του από την πρώτη στιγμή της όλης διαδικασίας.

Ευχόμαστε στους συναδέλφους ασφαλείς περιπολίες.

Ως Ένωση θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την εξασφάλιση των εργασιακών διακιωμάτων και στον εκσυγχρονισμό των υλικοτεχνικών υποδομών.

 

                    – ο –                                                                   – ο –

                 Πρόεδρος                                                 Γενικός Γραμματέας

            Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ                                            Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team