Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ευχαριστήριο Χρύσανθου Ταϊρίδη, Δημοτικού Συμβούλου Εορδαίας

Ευχαριστήριο Χρύσανθου Ταϊρίδη, Δημοτικού Συμβούλου Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Επιθυμώ να ευχαριστήσω και δημόσια, τους πολίτες της Εορδαίας που τίμησαν με την προσωπική τους προτίμηση, την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο της υποψηφίας Δημάρχου Αθηνάς Τερζοπούλου και με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση, που το εκλογικό σώμα, επί σειρά ετών – όποτε πολιτεύθηκα – με εκλέγει πάντοτε, είτε στη συμπολίτευση είτε στην αντιπολίτευση.

Από την θέση, που ο λαός με έταξε θα συνεχίσω τον αγώνα – όπως πάντα – για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων, που αντιμετωπίζει η Πτολεμαΐδα και η Επαρχία της.

Με την σωρευμένη εμπειρία μου είμαι έτοιμος να προτείνω λύσεις και απόψεις στη Δημοτική Αρχή για να βοηθήσω την πόλη.

Κάθε πρόταση, που αποσκοπεί στο γενικό καλό, απ’ όπου κι αν προέρχεται, δεσμεύομαι να την υποστηρίξω χωρίς πάθη και ανταγωνισμούς.

Είμαι στην διάθεση – όπως πάντα – όλων των συμπολιτών μου και του καθένα ξεχωριστά,, για να μεταφέρω παράπονα, διαμαρτυρίες, και προτάσεις στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως έκανα σε όλη μου την διαδρομή συνεργαζόμενος διαχρονικά με όλους τους Δημάρχους.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ όλους και τους καλώ για συνεργασία προκειμένου να αναβαθμισθεί ο Δήμος  Εορδαίας.

 

Με εκτίμηση

Χρύσανθος Ταϊρίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team