Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Εξαιρετικά μεγάλος αριθμός περιστατικών στα επείγοντα του Μαμάτσειου και πληρότητα των κλινικών – Τι αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου

Εξαιρετικά μεγάλος αριθμός περιστατικών στα επείγοντα του Μαμάτσειου και πληρότητα των κλινικών – Τι αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Έχει «φρακάρει» από ασθενείς το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης τα τελευταία εικοσιτετράωρα λόγω της εποχικής γρίπης. Καθημερινά εκατοντάδες περιστατικά εξετάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου, πολλά εξ αυτών μάλιστα των περιστατικών είναι παιδιά.
Μόνο την περασμένη Κυριακή, μάλιστα, εξετάστηκαν 70 παιδιατρικά περιστατικά, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα, κατά πληροφορίες από ασθενείς αλλά και ιατρικό προσωπικό και τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα αρκετά περιστατικά νοσηλεύονται και στην Παθολογική κλινική του Μαμάτσειου, η οποία είναι δυναμικότητας 52 κλινών, ωστόσο λόγω έξαρσης της γρίπης τα περιστατικά είναι περισσότερα και νοσηλεύονται και σε άλλα τμήματα.

Οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα περιστατικά, τόσο στα ΤΕΠ όσο και στις κλινικές, ενώ μάλιστα με ανακοίνωσή του η διοίκηση του Νοσοκομείου ζητάει την κατανόηση των πολιτών για τυχόν καθυστερήσεις που θα προκύψουν.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως τα εν λόγω περιστατικά αφορούν ξεκάθαρα την εποχική γρίπη και μόνο και καμία σχέση δεν υπάρχει με τον κορωνοϊό, για αυτό και πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία στους πολίτες.

 

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ζητάει την κατανόηση και την υπομονή των συμπολιτών μας για τυχόν καθυστερήσεις που θα προκύψουν κατά την επίσκεψή τους στα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου, που οφείλονται στον εξαιρετικά μεγάλο αριθμό προσερχομένων και στην υπερπληρότητα των Κλινικών, λόγω της εποχικής γρίπης. Επιθυμεί επίσης, να ευχαριστήσει τους ιατρούς και τους νοσηλευτές της Παθολογικής, της Παιδιατρικής Κλινικής και του Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου για τη προσπάθεια και τον υπερβάλλοντα ζήλο που επιδεικνύουν όλες αυτές τις ημέρες για τη σωστή  αντιμετώπιση της πληθώρας των περιστατικών στο Νοσοκομείο μας».

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη