Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ετοιμάζεται για …πλεύση η ΟΛΥΜΠΙΑ στη λίμνη της Καστοριάς

Ετοιμάζεται για …πλεύση η ΟΛΥΜΠΙΑ στη λίμνη της Καστοριάς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Εμπεριστατωμένος έλεγχος από εξειδικευμένο προσωπικό πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιουλίου στο πλοιάριο «ΟΛΥΜΠΙΑ», της Εταιρείας «ΜΑΚΕΔΝΟΣ» του Δήμου Καστοριάς, προκειμένου να εκδοθεί η απαραίτητη άδεια πλεύσης.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση, γιγάντιο γερανοφόρο όχημα κατέφθασε στην Καστοριά, στην περιοχή του ΔΗΝΑΚ, όπου πραγματοποιήθηκε ανέλκυση του πλοιαρίου από τη λίμνη και κατόπιν έγινε “επιθεώρηση ξηράς” και άλλοι πολύωροι και λεπτομερείς έλεγχοι σε όλο το μηχανολογικό και λειτουργικό εξοπλισμό του.

Τόσο ο Πρόεδρος της «ΜΑΚΕΔΝΟΣ», Γιάννης Σαλβαρίνας, όσο και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σάκης Ρήμος που ήταν παρόντες καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επίλυση ενός ακόμη χρόνιου, ζημιογόνου από κάθε άποψη, προβλήματος στο Δήμο Καστοριάς, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως “αυτή η δημοτική αρχή, από την αρχή της θητείας της, διορθώνει και επιλύει προβλήματα χρόνων σε όλες τις δημοτικές δομές. Το συγκεκριμένο πλοιάριο ήταν αγκυροβολημένο από το Μάιο του 2015, χωρίς να έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια για τη διευθέτηση του προβλήματος. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε θέση να μιλάμε για την άμεση επανένταξή του στις τουριστικές δομές του Δήμου Καστοριάς, οι οποίες, η μία μετά την άλλη αναδιοργανώνονται και αποκτούν πλήρη τουριστική υπόσταση για τη μέγιστη αξιοποίησή τους, στο πλαίσιο σχεδιασμού και υλοποίησης του Ολοκληρωμένου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Καστοριάς για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας”.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με λαμπαδηδρομία ξεκίνησαν απόψε οι εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης από το δημαρχείο Εορδαίας, οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή ...