Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Ερώτηση στη Βουλή για την αναβάθμιση των Πυροσβεστικών Σταθμών στη Δ. Μακεδονία

Ερώτηση στη Βουλή για την αναβάθμιση των Πυροσβεστικών Σταθμών στη Δ. Μακεδονία

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ερώτηση στη βουλή για την αναβάθμιση των Πυροσβεστικών Σταθμών στη Δυτική Μακεδονία κατατέθηκε στη Βουλή, μετά από σχετικές επαφές που είχε το Σωματείο Πυροσβεστών Δυτικής Μακεδονίας με τους βουλευτές ΝΔ Ζήση Τζηκαλάγια (Καστοριά) και Στάθη Κωνσταντινίδη (Κοζάνη).

Το Σωματείο σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

      “Συνάδελφοι μετά  από επαφές που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας με τον Βουλευτή Ν.Δ. Ν. Καστοριάς  κ. Τζηκαλάγια Ζήση αλλά κ με τον Βουλευτή Ν.Δ Ν. Κοζάνης κ. Κωνσταντινίδη Ευστάθιο οι οποίοι σε συνεργασία με τους υπόλοιπους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τις Δυτικής Μακεδονίας κατέθεσαν  ερώτηση στην βουλή των Ελλήνων προς τον  Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα Αναβάθμιση Πυροσβεστικών Σταθμών Δυτικής Μακεδονίας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην ενέργεια αυτή και ιδιαίτερα τον Βουλευτή Ν. Καστοριάς κ. Τζηκαλάγια Ζήση που μετά την συνάντηση που είχε το Δ.Σ του σωματείου μας  μαζί του κινήθηκε άμεσα  και τον Βουλευτή Ν. Κοζάνης  κ. Κωνσταντινίδη Ευστάθιο ο οποίος τις τελευταίες μέρες είχε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο του σωματείου μας κ. Καζαντζίδη Νικόλαο”.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Σύσκεψη Αυγενάκη – Χαρδαλιά – Super League 1 για την εμπεριστατωμένη πρόταση επιστροφής φιλάθλων στα γήπεδα

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε συνέχεια της διαβούλευσης των τελευταίων εβδομάδων για το ενδεχόμενο της ...