Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης: «Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο Αγωνιστικό Σύμβολο»

Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης: «Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο Αγωνιστικό Σύμβολο»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που οργανώνει η Εκπαιδευτική Κοινότητα για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου, την Κυριακή 17 Νοέμβρη και ώρα 11:30 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Ο αγωνιστικός συμβολισμός της ηρωικής εξέγερσης για ψωμί παιδεία κοινωνική δικαιοσύνη, ελευθερία και δημοκρατία είναι σήμερα όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρος. Συμπίπτει με τον αγώνα που δίνουν τα Συνδικάτα ενάντια στις νομοθετικές παρεμβάσεις της Κυβέρνησης σε βάρος των ελεύθερων συλλογικών συμβάσεων εργασίας, ενάντια στην περιστολή των συνδικαλιστικών ελευθεριών και της απεργίας, ενάντια στις πολιτικές που απαξιώνουν την παιδεία και οδηγούν τους νέους μας στην ξενιτιά.

Καλούμε τους εργαζόμενους να τιμήσουμε την ημέρα αυτή διατρανώνοντας την αντίθεσή μας στη συνέχιση της πολιτικής σε βάρος των εργαζομένων και της εργασίας και κυρίως της πολιτικής σε βάρος της περιοχής μας με την βίαια απολιγνιτοποίηση που επιχειρείται.

Με αγώνες τιμούμε την μνήμη του Πολυτεχνείου και των αγωνιστών του.

 

Γραφείο Τύπου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team