Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Έργα συντήρησης και αναβάθμισης στο δρόμο Κοζάνης – Λάρισας – Άμεση δημοπράτηση και ολοκλήρωση εντός του καλοκαιριού

Έργα συντήρησης και αναβάθμισης στο δρόμο Κοζάνης – Λάρισας – Άμεση δημοπράτηση και ολοκλήρωση εντός του καλοκαιριού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Στην αναβάθμιση του δρόμου Κοζάνης – Λάρισας και στην οδική ασφάλεια των διερχομένων, στοχεύει το έργο που είναι έτοιμο προς δημοπράτηση και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του καλοκαιριού.

Ήδη εγκρίθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ο τρόπος δημοπράτησης του έργου «Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας της δευτερεύουσας Επαρχιακής οδού Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας προς Λιβαδερό έως όρια Π.Ε. Λάρισας», με προϋπολογισμό 593.000,00 € (με Φ.Π.Α.). Ο τρόπος δημοπράτησης που προκρίθηκε είναι η Ανοιχτή (Ηλεκτρονική) Διαδικασία, σύμφωνα με την οποία λαμβάνουν μέρος και υποβάλλουν προσφορές όλοι όσοι έχουν τα νόμιμα προσόντα που προβλέπονται από τον σχετικό νόμο.

Η υλοποίηση του ανωτέρω έργου είναι επιτακτική, καθώς ο δρόμος παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα στο οδόστρωμα και στη σήμανση, με αποτέλεσμα να έχει καταστεί επικίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς και ταξιδιώτες. Γι’ αυτό πρόκειται να αρχίσουν το συντομότερο δυνατόν οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος και όλων των αναγκαίων παρεμβάσεων. Αρμόδιοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, τόνισαν ότι «έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί άμεσα η δημοπράτηση του έργου, οπότε με την παρέλευση του απαραίτητου χρονικού διαστήματος για τυχόν ενστάσεις, θα ανακηρυχθεί ο ανάδοχος και οι εργασίες ξεκινούν αμέσως». Η εκτίμηση των αρμοδίων είναι ότι ο δρόμος μπορεί να παραδοθεί βελτιωμένος και πιο ασφαλής για τους χρήστες, μέχρι το τέλους του καλοκαιριού, ενώ υπάρχει περίπτωση να είναι έτοιμος και τον δεκαπενταύγουστο.

Πηγή φωτό: mikrovalto.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σαρωτικός ο Μακεδονικός Φούφα και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μπορεί οι ελπίδες του για παραμονή να είναι ελάχιστες ως μηδαμινές αλλά ο Μακεδονικός Φούφα έχει δείξει ότι ...