Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Έρευνα ερευνητών του ΠΔΜ για τις ανάγκες του εργατικού δυναμικού της Περιφέρειας κατά την περίοδο της ενεργειακής μετάβασης – απολιγνιτοποίησης – Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο!

Έρευνα ερευνητών του ΠΔΜ για τις ανάγκες του εργατικού δυναμικού της Περιφέρειας κατά την περίοδο της ενεργειακής μετάβασης – απολιγνιτοποίησης – Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜία ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προσπαθεί να αποτυπώσει τα προβλήματα και τις ανάγκες του εργατικού δυναμικού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κατά την περίοδο της ενεργειακής μετάβασης – απολιγνιτοποίησης.

Προκειμένου να καταγραφεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο δείγμα πολιτών, η ομάδα των φοιτητών καλεί τους πολίτες να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που ετοιμάστηκε για τον σκοπό αυτό.  Το ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τον σκοπό της έρευνας.

Η έρευνα απευθύνεται στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των πόλεων Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Αμυνταίου και Φλώρινας και διεξάγεται από το Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον καθηγητή Ευστράτιο Λοΐζου).

Το ερωτηματολόγιο είναι «στημένο» με τη βοήθεια των φορμών της Google (Google forms) και όσοι συμμετάσχουν μπορούν να  απαντήσουν στις ερωτήσεις σημειώνοντας την επιλογή που πιστεύουν κάθε φορά ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στις απόψεις τους. Η συμμετοχή σας στην έρευνα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική ενώ ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της  δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά.

Ο σύνδεσμος είναι:

https://forms.gle/cac5Ygum6UUqKDjZ8

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η Απολιγνιτοποίηση Και Οι Έλληνες-Μια έρευνα στις περιοχές που θα πληγούν περισσότερο από το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μέχρι το 2028 στην Ελλάδα θα έχουν πάψει να λειτουργούν εργοστάσια παραγωγής ενέργειας από λιγνίτη. Αυτή η δέσμευση της ...