Αρχική > Slider > Επιτυχίες για το συντοπίτη μας Βασίλη Ιππέκη σε διεθνείς αγώνες Ζίου Ζίτσου

Επιτυχίες για το συντοπίτη μας Βασίλη Ιππέκη σε διεθνείς αγώνες Ζίου Ζίτσου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με τρία μετάλλια στο στήθος επέστρεψε πριν λίγες μέρες από Διεθνή Τουρνουά Ζίου Ζίτσου ο συντοπίτης μας Βασίλης Ιππέκης.

Ο Βασίλης Ιππέκης είναι κάτοικος Μηλοχωρίου, πρώην παλαιστής Ελληνορωμαϊκής πάλης και εδώ και λίγα χρόνια είναι αθλητής του Ζίου Ζίτσου και εξειδικεύεται στο Brazilian Jiu jitsu, πάλη εδάφους με πνιγμούς, εξαρθρώσεις κτλ.

Κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Bjj που έγινε στην Αθήνα το Μάϊο, ενώ το διήμερο 18-19/10/19 πήρε  μέρος στο International Championship ibjjf Rome 2019 όπου και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του και το χάλκινο στην Όπεν κατηγορία σε 16 αθλητές.

Επίσης πήρε μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Grappling (European Championship Ibjjf Rome 2019) όπου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Σημαντικές επιτυχίες διεθνούς εμβέλειας σε ένα άθλημα που είναι άγνωστο στους πιο πολλούς στη περιοχή μας αλλά με φανατικούς φίλους στο εξωτερικό.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.