Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Με επιτυχία συνεχίζεται το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας στις Εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη

Με επιτυχία συνεχίζεται το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας στις Εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με επιτυχία συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Τυροκομίας στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη.

Οι καταρτιζόμενοι μαθαίνοντας όλες τις σύγχρονες τεχνικές της Τυροκόμισης αλλά χρησιμοποιώντας και την παράδοση, δημιουργούν πολλές ποικιλίες τυριών αλλά και παραδοσιακής Φέτας.

Δημιουργούν συνταγές που η επινόησή τους χάνεται στα βάθη του χρόνου… 

Οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ VOLTEROS αποτελούν τους συνεχιστές της παράδοσης αλλά και τους εφαρμοστές των σύγχρονων τεχνολογιών και των αυστηρών υγειονομικών προδιαγραφών.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team