Αρχική > Uncategorized > Επίσκεψη του Παναγιώτη Πλακεντά στην Μονάδα 5 Πτολεμαΐδας – (δελτίο τύπου)

Επίσκεψη του Παναγιώτη Πλακεντά στην Μονάδα 5 Πτολεμαΐδας – (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την υπό κατασκευή νέα μονάδα ΑΗΣ Πτολεμαΐδας 5 επισκέφθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, μαζί με ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού. Εκεί συναντήθηκε με εκπροσώπους της κατασκευαστικής εταιρείας που είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου, οι οποίοι και ενημέρωσαν αναλυτικά για την πορεία εξέλιξης της κατασκευής.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε την πολύ μεγάλη σημαντικότητα του συγκεκριμένου έργου για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας, καθώς και την αναγκαιότητα λειτουργίας του εντός των χρονοδιαγραμμάτων, έτσι ώστε εξασφαλισθεί η παροχή τηλεθέρμανσης προς τους δημότες η οποία, μέχρι τουλάχιστον την ένταξη σε εμπορική λειτουργία της νέας μονάδας, εξαρτάται από την επιβεβλημένη παράταση των ωρών λειτουργίας των Μονάδων 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς.

Ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας» υπογράμμισε επίσης, ότι προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής είναι η στήριξη του επενδυτικού πλάνου της ΔΕΤΗΠ και η εξασφάλιση των απαιτούμενων κονδυλίων για τη σύνδεση με τη νέα μονάδα 5, ύψους 33,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team