Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Επίσκεψη του Επιτετραμμένου του Ιράκ Hindreeη Α. Mustafa στη νέα αεροπορική βάση της ΕGΝΑΤΙΑ AVIATION στην Κοζάνη

Επίσκεψη του Επιτετραμμένου του Ιράκ Hindreeη Α. Mustafa στη νέα αεροπορική βάση της ΕGΝΑΤΙΑ AVIATION στην Κοζάνη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Τις εγκαταστάσεις της νέας εκπαιδευτικής βάσης της ΕGΝΑΤIΑ AVIATION στην πόλη της Κοζάνης επισκέφθηκε την Τετάρτη 8 Αυγούστου ο Επιτετραμμένος του Ιράκ, Hindreen Α. Mustafa, προκειμένου να δει από κοντά τη διαδικασία της εκπαίδευσης των 52 εκπαιδευόμενων πιλότων της κρατικής αεροπορικής του Ιράκ, Iraqi Aίrways.

Του κ. Mustafa ενημέρωσαν και ξενάγησαν ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Δημήτρης Πυμπεράκης και ο Business Deνeloρment Director Γιώργος Τριανταφυλλίδης. Σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία της οδού Τσόντζα, ο Επιτετραμμένος του Ιράκ ενημερώθηκε για την πορεία της εκπαίδευσης δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και την τεχνογνωσία καθώς επίσης και από τις εγκαταστάσεις δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Φαίνεται πως η Κυβέρνηση του Ιράκ έκανε την σωστή επιλογή και βρήκε την ΕGΝΑΤΙΑ AVIATION για υα εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς μας πιλότους. Είμαι σίγουρος πως η Iraqi Airways Θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα και άλλες εκπαιδεύσεις εδώ. Είμαστε πολύ περήφανοι που οι εκπαιδευόμενοί μας βρίσκονται εδώ και ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα αποφοιτήσουν και θα στελεχώσουν την κρατική αεροπορική μας εταιρία».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της ΕGΝΑΤΙΑ AVIATION Δημήτρης Πυμπεράκης ευχαρίστησε του κ. Mustafa για την εμπιστοσύνη του δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θέλαμε υα δείξουμε την πραγματική εικόνα που έκανε η εταιρία για τους εκπαιδευόμενους της Iraqi Airways στην Κοζάνη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία και είμαστε σίγουροι πως θα μεγαλώσει και θα έρθουν στην πόλη περισσότεροι εκπαιδευόμενοι. Το παράδειγμα του Ιράκ Θα ακολουθήσουν και άλλες αεροπορικές εταιρίες είτε από τη Μέση Ανατολή και του Κόλπου, είτε από την Ευρώπη και την Ασία και έτσι κάνουμε ένα ακόμη βήμα στο να υλοποιήσουμε τον πλήρη σχεδιασμό που έχουμε για τη νέας μας βάση στην πόλη της Κοζάνης».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team