Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στο Ειδικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στο Ειδικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Επίσκεψη, σήμερα 10 Απριλίου, πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου, μαζί με ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!» στο Ειδικό νηπιαγωγείο και δημοτικό Πτολεμαΐδας, όπου μας υποδέχθηκε ο διευθυντής Γεώργιος Παπαδόπουλος. Μας ξενάγησε στους χώρους του σχολείου και μας μίλησε αναφέροντας ότι είναι ένας ευαίσθητος χώρος, πολύ ιδιαίτερος, τον οποίο υποστηρίζουμε συνέχεια με επίπεδο πολιτισμού.

«Το ειδικό σχολείο λειτουργεί από το 1990. Το 2004 όμως ήρθαμε σε αυτόν τον χώρο του κτηρίου με τη δωρεά των αδελφών Βούλγαρη. Από πέρυσι λειτουργεί και το ειδικό γυμνάσιο-λύκειο. Είναι ένα καινούργιο κτήριο το οποίο όμως χρειάζεται σκεπή και ειδική στεγανοποίηση. Από δασκάλους είναι πλήρως στελεχωμένο. Τα τελευταία 6-7 χρονιά έχουμε εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγους, μουσικούς και άλλους. Τα τελευταία 4-5 χρόνια έχουμε και λεωφορείο, το οποίο όμως χρειάζεται και γκαράζ. Ο δήμος θέλουμε να είναι αρωγός στις πιέσεις μας για προσωπικό» ανέφερε ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου.

Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας κα. Αθηνά Τερζοπούλου, μίλησε και με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου, οι οποίοι τής ανέφεραν ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται στα παιδιά τους. Η κα Τερζοπούλου ανέφερε ότι το κτήριο αυτό είναι μία πραγματική κυψέλη προσφοράς και δημιουργίας με πολλές ιδιαιτερότητες. «Εδώ μέσα βήμα-βήμα χτίζεται το μέλλον των παιδιών σας με τη συνεργασία τού συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και το υφιστάμενο προσωπικό» τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια Δήμαρχος.

Έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τους χώρους λειτουργίας τού σχολείου και δήλωσε πως ως επόμενη δημοτική αρχή θα βρει τους πόρους για την υλοποίηση των αιτημάτων για τα προβλήματα του Ειδικού Σχολείου.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team