Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Επίσκεψη συνεργασίας του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στην ΑΝΚΟ

Επίσκεψη συνεργασίας του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στην ΑΝΚΟ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 επισκέφθηκα την ΑΝΚΟ και είχα εκτενή συνεργασία με τα διευθυντικά στελέχη της κ.κ.Μανόλη Πατσιλιά, Γιάννη Γκίνη και Αναστάσιο Σιδηρόπουλο, προκειμένου να ενημερωθώ για την τρέχουσα κατάσταση της εταιρίας, τις δράσεις, τα προγράμματα και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και για τις προοπτικές και τον ρόλο της επιχείρησης στον παραγωγικό και αναπτυξιακό μετασχηματισμό της περιοχής μας, κατά το επόμενο διάστημα.

Στην τριακονταπενταετή διαδρομή της η λειτουργία της ΑΝΚΟ υπήρξε σύμφυτη και ανάλογη με την πορεία της περιοχής, δεδομένου ότι αποτέλεσε κυρίαρχο αναπτυξιακό βραχίονα της τοπικής αυτοδιοίκησης και δραστηριότητας.

Η προσπάθεια της χώρας να εκσυγχρονίσει το πλαίσιο και τις δομές της και να στρέψει την οικονομία της στην κατεύθυνση της καινοτομίας, της έρευνας και της δυναμικής επιχειρηματικότητας, ώστε να προλάβει το τρένο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, συμπίπτει με την επανεκκίνηση της Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι βέβαιο ότι το έργο, η εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών της ΑΝΚΟ θα αποτελέσουν αναμφίβολα χρήσιμα εργαλεία στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση του νέου αναπτυξιακού πλάνου της περιοχής μας.

#χτίζουμε_γέφυρες

 

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας  Π.Ε. Κοζάνης

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ραχήλ Μακρή: «Μετά από το παραλήρημα ψεμάτων από τον κ. Κοκλώνη και τηλεοπτικές εκπομπές κοινοποιώ το εξώδικο που απέστειλα για αποκατάσταση της αλήθειας»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Επειδή από το πρωί, έχει λάβει χώρα ένα παραλήρημα ψεμάτων από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τον κ. Νίκο ...