Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Επιμορφωτική συνάντηση του Συλλόγου του Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης με θέμα την εξέλιξη της προσχολικής αγωγής

Επιμορφωτική συνάντηση του Συλλόγου του Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης με θέμα την εξέλιξη της προσχολικής αγωγής

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης σας ενημερώνει και σας καλεί σε Επιμορφωτική συνάντηση στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης – ΚΔΒΚ – τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 5.30΄ μ.μ.

Εισήγηση 1η : Ο Αναπληρωτής Καθηγητής στο ΠΤΔΕ Ιωαννίνων κ.Μπάκας Θωμάς, θα παρουσιάσει το θέμα: «Η εξέλιξη της Προσχολικής Αγωγής στην Ελλάδα από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα»  .Η εισήγηση θα διαρκέσει  30΄- 40΄ λεπτά.

Εισήγηση 2η : Ο Επίκουρος Καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Μπέτσας Ιωάννης, θα παρουσιάσει το θέμα:

«Επάγγελμα εκπαιδευτικός. Αγώνες για κοινωνική  αλλαγή και δικαιοσύνη, αγωνίες για επαγγελματική επιβίωση». Η εισήγηση θα διαρκέσει  30΄- 40΄ λεπτά.

Μετά από κάθε εισήγηση  θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση.

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΚΩΤΟΥΛΑΣ   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

               ΒΙΛΔΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team