Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > Έπεσαν οι μάσκες – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Έπεσαν οι μάσκες – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ-ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ-ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ !!!

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Δ.Μ 16/10/19.- Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ: » Όλα τα οδικά έργα «και χωρούν» και είναι «σε άμεση προτεραιότητα» της Περιφερειακής Αρχής».

– ΕΝΑ ΕΡΓΟ -ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ- ΩΡΙΜΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦ. ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΚΗ – ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

– ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ «ΠΕΡΙΤΤΑ» ΕΡΓΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ…. ΕΥΛΟΓΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ-ΤΕΙ. ΑΦΟΎ ΈΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ.

– ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΖΕΠ. ΣΤΕΓΝΩΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ Μ” ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

– ΠΟΙΟ «ΘΟΛΩΜΕΝΟ» ΜΥΑΛΟ ΕΦΕΥΡΕ ΟΤΙ ΜΟΝΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ & ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΞΩΝΑΣ ΝΙΚΗ-ΦΛΩΡΙΝΑ-ΑΜΥΝΤΑΙΟ-ΕΟΡΔΑΙΑ»;

– ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ – ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ…… ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ….

– Προσωπικά η στάση κάποιων με στεναχωρεί αφάνταστα, διαψεύδουν έναν κόσμο που πίστεψε …. Πολύ βιαστικά, έτσι για πρόφαση …..

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Μιχάλης Ραμπίδης