Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Επαφές του Γιώργου Κασαπίδη με γουνοποιούς και εκτροφείς της Καστοριάς και της Σιάτιστας

Επαφές του Γιώργου Κασαπίδη με γουνοποιούς και εκτροφείς της Καστοριάς και της Σιάτιστας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ 3Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με γουνοποιούς και εκτροφείς της Καστοριάς και της Σιάτιστας για ζητήματα του κλάδου της γούνας και της εκτροφής γουνοφόρων, κατά τη διάρκεια της τριήμερης λειτουργίας του 3ου φεστιβάλ γούνας Καστοριάς, στις εγκαταστάσεις του νέου εκθεσιακού κέντρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς.

Ο κ. Κασαπίδης συζήτησε διεξοδικά με το σύνολο των εκθετών τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γούνα, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς και τις δυνατότητες και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παρουσίας του στο εκθεσιακό κέντρο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών κ. Κορεντσίδη και με μέλη του Δ.Σ., οι οποίοι και τον ενημέρωσαν για τις ενέργειες του Συνδέσμου σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ο κ. Κασαπίδης ζήτησε να ενημερωθεί και για τις εξελίξεις γύρω από το επιχειρησιακό σχέδιο γούνας, στο οποίο συμφώνησαν όλοι οι φορείς, καθώς και για άλλα προγράμματα χρηματοδότησης αναπτυξιακών δράσεων που εκκρεμούν.

Τέλος, ο Γιώργος Κασαπίδης έγινε δεκτός και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που για πρώτη φορά στα είκοσι τρία έτη λειτουργίας του συνεδρίασε εκτός Αθηνών. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η πρόταση του κ. Κασαπίδη για τη διερεύνηση προσέλκυσης επενδύσεων και επενδυτών από την Κίνα στη Δυτική Μακεδονία, προς αξιοποίηση, επ’ αμοιβαίου οφέλους, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ακριτικής μας Περιφέρειας.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή στην Πόλη της Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εκδηλώσεις μνήμης για τα 99 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Φλώρινας, το πρωί της ...