Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > ΕΟΡΔΑΙΑ: Σε συνένωση οδεύουν ΔΕΥΑΕ – ΔΕΤΗΠ

ΕΟΡΔΑΙΑ: Σε συνένωση οδεύουν ΔΕΥΑΕ – ΔΕΤΗΠ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

 

Το δρόμο της συνένωσης παίρνουν οι δημοτικές επιχειρήσεις ΔΕΤΗΠ ((Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας) και ΔΕΥΑΕ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης- Αποχέτευσης Εορδαίας), όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Εορδαίας στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας.

Ειδικότερα το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας ενέκρινε την πρόταση του δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη για ανασυγκρότηση των διοικητικών συμβουλίων Νομικών προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού δικαίου του δήμου και την ανάληψη της προεδρίας των δύο προς συνένωση δημοτικών επιχειρήσεων ΔΕΤΗΠ και ΔΕΥΑΕ από τον ίδιο τον δήμαρχο, για τον καλύτερο συντονισμό των απαιτούμενων ενεργειών για τη συνένωσή τους. «Κάνουμε μια προσπάθεια να προχωρήσουμε στη συνένωση αυτών των δύο δημοτικών επιχειρήσεων και βρισκόμαστε σε ένα επίπεδο πολύ προχωρημένο και μέχρι την ολοκλήρωσή της τουλάχιστον καλό είναι να υπάρχει μια ενιαία στρατηγική, την οποία εκφράζει ο δήμαρχος και γι’ αυτό το λόγο θα είμαι πρόεδρος στις δύο επιχειρήσεις», ανέφερε ο δήμαρχος εισηγούμενος το θέμα.

Ο νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ Φώτης Ιορδάνης αναλαμβάνει πλέον την θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΕ, ενώ αντιπρόεδρος στη ΔΕΤΗΠ παραμένει ο Νίκος Τσοκαρίδης.

Αλλαγές σημειώθηκαν ωστόσο και στη σύνθεση των διοικήσεων άλλων νομικών προσώπων, καθώς όπως ανέφερε ο Σ. Ζαμανίδης, κάποια μέλη απέχουν εδώ και καιρό από τις συνεδριάσεις ή γιατί προτάθηκαν νέα πρόσωπα από την πλευρά της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας.

Νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν την προεδρία των Νομικών προσώπων Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας (ΚΟΙΠΠΑΠ) και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας (ΚΕΔΕ), και συγκεκριμένα πρόεδρος του ΚΟΙΠΠΑΠ αναλαμβάνει πλέον η δημοτική σύμβουλος Μαρία Κύρκα, ενώ ο δ.σ. Στάθης Κατσίδης αναλαμβάνει πρόεδρος στην ΚΕΔΕ.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη