Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Εορδαία: Πυρά Σοφοκλή Σιδηρόπουλου κατά Δήμου & Περιφέρειας για τον προβληματικό αποχιονισμό

Εορδαία: Πυρά Σοφοκλή Σιδηρόπουλου κατά Δήμου & Περιφέρειας για τον προβληματικό αποχιονισμό

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Κριτική στη δημοτική αρχή του Δήμου Εορδαίας αλλά και στην Περιφέρεια, για την κατάσταση στους δρόμους στα χωριά του Δήμου αλλά και σε γειτονιές της πόλης Πτολεμαΐδας, ασκεί ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Σοφοκλής Σιδηρόπουλος, με δήλωση του στο «e-ptolemeos.gr».

«Παρ” ότι ο Δήμαρχος Εορδαίας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος διαβεβαίωσαν ότι είναι έτοιμη η μηχανή του Δήμου από πλευράς τεχνικού εξοπλισμού αλλά και προσωπικού, να παρέμβει σε τέτοιου είδους καταστάσεις, η κατάσταση τόσο στην πόλη της Πτολεμαΐδας όσο και στα χωριά ήταν απαράδεκτη. Από μια πρώτη επίσκεψη που έκανα (Σάββατο) στους οδικούς άξονες όσο και μέσα στην πόλη διαπίστωσα ότι υπάρχουν τμήματα μέσα στην πόλη που δεν έχει περάσει κανένα εκχιονιστικό μηχάνημα του Δήμου και δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση. Αλλά και στα χωριά σε κεντρικούς άξονες υπάρχουν ανεμοσούρια, ενώ η διοικητική μηχανή του Δήμου μπορούσε -με τρία γκρέιντερ και δύο μεγάλα πολυμηχανήματα- και σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα μπορούσαν να έχουν όλους τους οδικούς άξονες ανοιχτούς. Δυστυχώς ευθύνη έχει και η Περιφέρεια.»

Ο κ. Σιδηρόπουλος εξέφρασε μάλιστα τη λύπη του «διότι εν όψει της περαιτέρω πτώσης της θερμοκρασίας θα δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα, γιατί δεν έγινε ο προβλεπόμενος καθαρισμός τόσο των επαρχιακών δρόμων όσο και των δρόμων μέσα στα χωριά και στην πόλη. Λυπάμαι. Υπάρχουν ευθύνες του Δημάρχου και του αντιδημάρχου και βεβαίως υπάρχουν ευθύνες και της Περιφέρειας που δεν ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη