Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Εορδαία: Χωρίς Λούνα παρκ το φετινό πανηγύρι της Άρδασσας!

Εορδαία: Χωρίς Λούνα παρκ το φετινό πανηγύρι της Άρδασσας!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δυσάρεστη  εξέλιξη για το φετινό πανηγύρι της Άρδασσας κατά τον εορτασμό του Ι. Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Άρδασσας, ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια του καλοκαιριού στο Δήμο Εορδαίας, επιφύλαξε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Εορδαίας. Καθώς, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία, απέρριψε την μοναδική προσφορά που κατατέθηκε από επαγγελματία για εκμίσθωση δημοτικού χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία λούνα παρκ, κατά τη διάρκεια του πανηγυριού της Άρδασσας.

Για την ακρίβεια η σχετική δημοπρασία κηρύχθηκε άγονη, όπως άγονος ήταν και ο επαναληπτικός διαγωνισμός. Στη συνέχεια κατατέθηκε από επαγγελματία προσφορά για απευθείας ανάθεση, με πάρα πολύ μικρό τίμημα, ποσό μόλις 300 ευρώ! Παρά ταύτα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Χαϊτίδης εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει την απευθείας ανάθεση εκμίσθωσης του χώρου «για να μην μείνει χωρίς λούνα παρκ το πανηγύρι της Άρδασσας», ωστόσο η πλειοψηφία των δ.σ. ψήφισε αρνητικά χαρακτηρίζοντας εξαιρετικά εξευτελιστικό το ποσό που προσέφερε η ενδιαφερόμενη επαγγελματίας.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να απομειώσει -μερικώς έστω- το φετινό πανηγύρι της Άρδασσας, καθώς σε κάθε περίπτωση το λούνα παρκ αποτελεί το νούμερο ένα προορισμό των παιδιών και όχι μόνο, με αποτέλεσμα το Αρδιασσιώτικο πανηγύρι να χάνει φέτος κάτι από τη συνήθη αίγλη του.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η ομιλία της Δικηγόρου Ελένης(Λιάνας) Μπήινα στο 8ο ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ...