Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ενθουσιασμένη για την παρουσία της στην περιοχή δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Η συνάντηση με τον Περιφερειάρχη – Τι είπε για τον «πολλαπλό πλούτο» της Δ. Μακεδονίας

Ενθουσιασμένη για την παρουσία της στην περιοχή δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Η συνάντηση με τον Περιφερειάρχη – Τι είπε για τον «πολλαπλό πλούτο» της Δ. Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Επίσκεψη στην  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, είχε το πρωί της Τετάρτης η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Η ίδια στις δηλώσεις της, μάλιστα, δήλωσε «ενθουσιασμένη», για το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια περιοχή που έχει παραγωγή πλούτου, μια ιδιαίτερη παράδοση, κάνοντας λόγο για μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες, κάνοντας αναφορά και στα πρόσωπα της περιοχής όπου «η σκέψη τους στοχεύει στο μέλλον». «Η αλλαγή στο πλάνο της ενέργειας μπορεί να φέρει νέο τρόπο ζωής, διαφορετικού επιπέδου ζωής, αλλά και εργασίες για το μέλλον με πρωτοποριακές μεθόδους».

Μάλιστα, η Αγγελοπούλου έκανε σχόλιο και για το Master Plan, λέγοντας πως «τιμάει την περιοχή γιατί δείχνει ότι έχει το βλέμμα της στο αύριο». Αναφέρθηκε στους ήρωες του νεοελληνικού διαφωτισμού, στη Βιβλιοθήκη Κοζάνης, κάνοντας λόγο για «βαρύ ένδοξο παρελθόν που αποτυπώνει τη σημασία της περιοχής», λέγοντας πως η Δυτική Μακεδονία έχει άπειρες δυνατότητες.

«Θέλουμε να θυμίσουμε στον κόσμο με την ευκαιρία της επετείου ότι έχει τόσα πολλά και καλά και γι’ αυτό μπορεί να οργανώσει το μέλλον του», σημείωσε επίσης, κάνοντας λόγο για «πολλαπλές παραδόσεις» στην περιοχή, αναφέροντας ενδεικτικά τη Χάρτα του Ρήγα που βρίσκεται στην Κοζάνη, κ.α.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κασαπίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάδειξης της ιστορικής διαδρομής του ελληνισμού και του ελληνικού έθνους  από το ’21 και μετά και πως φτάσαμε εκεί, με στόχο να αναδειχθεί και η συμμετοχή των δυτικομακεδόνων. Ο περιφερειάρχης έθιξε και την ανάγκη ύπαρξης ενός καλύτερου μέλλοντος και προοπτικής στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

Ακούστε το video εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς για lockdown στην ΠΕ Κοζάνης: Τι θα ισχύσει με τις μετακινήσεις εργαζομένων σε άλλους νομούς, φοιτητών και όσων πρέπει να ταξιδέψουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σήμερα στο πλαίσιο της ενημέρωσης, σε διευκρινήσεις τόσο για τη ...