Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Εντείνεται η αστυνόμευση για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων στην περιοχή

Εντείνεται η αστυνόμευση για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων στην περιοχή

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Αύξηση της δραστηριότητας των αστυνομικών αρχών έχει αποφασιστεί  ειδικά για την περιοχή της ΠΕ Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από της λύσεις που πήρε προβάδισμα για την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού, είναι η εντατικοποίηση των ελέγχων τήρησης των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας.
Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκε να κινητοποιηθούν όλες οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής σε αυτήν την κατεύθυνση, με αποτέλεσμα τη μεγάλη αύξηση των κλιμακίων που διενεργούν ελέγχους.
Πέραν αυτού, οι βεβαιώσεις παραβάσεων και τα πρόστιμα σε πολίτες τις τελευταίες μέρες, σημειώνουν αριθμούς «ρεκόρ», ενώ αναμένεται να υπάρξει και μεγαλύτερη αύξηση βεβαιωμένων παραβάσεων με την εντατικοποίηση των ελέγχων αλλά και με την αυστηρότητα η οποία επίσης θα αυξηθεί.
Όπως έχει διατυπωθεί και στο παρελθόν από Αξιωματικούς, η Ελληνική Αστυνομία συνδράμει στην μεγάλη προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, με τρόπο αυστηρό, τυπικό, ανθρώπινο, αλλά κυρίως με σεβασμό στη Νομοθεσία και το ρόλο που της έχει ανατεθεί από την Πολιτεία και την κοινωνία.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...