Αρχική > Αρθρογραφία > Ενόψει του ΠΑΣΧΑ … σκόρπιες σκέψεις για τον ένα χρόνο πανδημίας! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Ενόψει του ΠΑΣΧΑ … σκόρπιες σκέψεις για τον ένα χρόνο πανδημίας! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Αλήθεια πόσο δυσοίωνα ανατρεπτική ήταν η «κορωνοχρονιά» που πέρασε, αλλά και πόσο διδακτική ταυτόχρονα? Σχέδια, φιλοδοξίες, επιθυμίες και όνειρα αναθεωρήθηκαν μεμιάς ,καθώς το τσουνάμι του Κορωνοϊού, άλλαξε ριζικά τη ζωή μας . Το σπίτι ξανάγινε το καταφύγιό μας, ενώ των οικιών μας η αγκαλιά, ανήκει στο παρελθόν.

Τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, τηλεδιάσκεψη, έννοιες που μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας και το ερώτημα που πλανάται είναι: » αν θα βγούμε ποτέ από το τούνελ και αν το lockdown είναι διαρκές, χωρίς ημερομηνία λήξης»?

Δεν ξέρουμε από που να πιαστούμε για να πάρουμε μία αίσθηση αισιοδοξίας, κάτι που να οριοθετηθεί αυτό τον εφιάλτη της πανδημίας! Ώστε να «φέρει» αποτελέσματα ο εμβολιασμός προστατεύοντας τη ζωή των ανθρώπων , να μπορούν να λειτουργήσουν ελεύθερα οι Εκκλησίες και το λιανεμπόριο, να σταματήσει να πεθαίνει η εστίαση, τα θέατρα να ψυχορραγούν και τα γυμναστήρια να σκουριάζουν …

Παρόλα αυτά πλησιάζει η όμορφη εορταστική περίοδος του Πάσχα την κοιτάμε κατάματα, προσπερνάμε τα εμπόδια και απολαμβάνουμε στο έπακρο , έστω και εντός των τειχών, την ουσία της Μεγάλης Αυτής γιορτής!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Οι «μάχες» λιγνίτη & Φυσικού Αερίου, με φόντο τον Πρωθυπουργό στο Βελλίδειο – Γράφει ο Αντώνης Κ. Πουγαρίδης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με περισσότερο οικονομικούς, αλλά και περιβαλλοντικούς όρους ελήφθη η απόφαση του Πρωθυπουργού για το πρόωρο κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων ...