Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ενίσχυση της πρωτοβουλίας των κοινωνικών λειτουργών του Μποδοσάκειου από το WINCANCER και το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ν. Κοζάνης – Κάρτες με προσωπικές ευχές για ασθενείς!

Ενίσχυση της πρωτοβουλίας των κοινωνικών λειτουργών του Μποδοσάκειου από το WINCANCER και το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ν. Κοζάνης – Κάρτες με προσωπικές ευχές για ασθενείς!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ WINCANCER ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΑΕ Ν. ΚΟΖΝΑΗΣ

Το WinCancer, σε συνεργασία με το παράρτημα Ν. Κοζάνης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρειας, στηρίζει κι αγκαλιάζει την πρωτοβουλία των κοινωνικών λειτουργών του ΓΝ Μποδοσάκειου κι αποστέλλει κάρτες με ευχές από τη δράση «Επισκεπτήριο Αγάπης».

Στο εσωτερικό κάθε κάρτας “κρύβονται” ευχές, γραμμένες προσωπικά από ανθρώπους απ” όλη την Ελλάδα, με παραλήπτες τους ογκολογικούς ασθενείς.

Γινόμαστε όλοι #aitia_kalou κι εμψυχωνουμε τους συνανθρώπους μας, με την ευχή να αναρρώσουν σύντομα και να βρεθούν ξανα δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους.

Καλές γιορτές με υγεία!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 1630 νέα κρουσματα σήμερα Σάββατο- Διψήφιος και σήμερα ο αριθμός στην ΠΕ Κοζάνης- Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Γρεβενών και Καστοριάς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.630, εκ των οποίων 5 ...