Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ένας συμπατριώτης μας εικαστικός που διαπρέπει σε Διεθνείς Εκθέσεις Φωτογραφίας

Ένας συμπατριώτης μας εικαστικός που διαπρέπει σε Διεθνείς Εκθέσεις Φωτογραφίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με φωτογραφίες του δρόμου και υπέροχα πορτρέτα , ο εικαστικός Θωμάς Νεράντζης με καταγωγή από το Μελιδόνι του Δήμου Νεαπόλεως Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, εκφράζει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες παίρνοντας μέρος σε Διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις.

Οι φετινές συμμετοχές μέσα στο 2019 πραγματοποιήθηκαν :στο 2ο φεστιβάλ φωτογραφίας στα Χανιά Κρήτης ,στη γκαλερί Βιέννης της Αυστρίας με θέμα «Σύνορα Γυναίκας «και στη Μελβούρνη της Αυστραλίας υπήρξε ένα μοναδικό έργο του με θέμα δρόμου της Θεσσαλονίκης.

Τις μέρες αυτές φωτογραφία του συμμετέχει στην έκθεση» ΙΑΝΟS» στην Αθήνα . Τον επόμενο μήνα θα λάβει μέρος στη μεγαλύτερη έκθεση της Αθήνας στην Blank wall Gallery και το Νοέμβριο θα παρουσιάσει έργο του στην art Θεσσαλονίκης στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης helexpo, ενώ θα συμμετάσχει και σε Γκαλερί των πόλεων Άμστερνταμ και Βερολίνου. Να σημειωθεί ότι έργο του ταλαντούχου συμπατριώτη μας εικαστικού φιλοξενήθηκε στο μεγαλύτερο φωτογραφικό περιοδικό της Ελλάδας «ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ», ξεχωρίζοντας με τη θεματολογία και τα δυνατά εικαστικά και κοινωνικά του μηνύματα .

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου