Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ένα χειροκρότημα και για όλους αυτούς που μας εξυπηρετούν καθημερινά . Tου Μάκη Λιοσάτου

Ένα χειροκρότημα και για όλους αυτούς που μας εξυπηρετούν καθημερινά . Tου Μάκη Λιοσάτου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η στιγμή που βγήκαμε στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουμε τους ΗΡΩΕΣ Ελληνες (  και Ιταλούς ) Γιατρούς ήταν από τις ωραιότερες της ζωής μου . Ένιωσα πολύ όμορφα συναισθήματα που δε μπορώ να τα περιγράψω και τα χρειαζόμουν επειγόντως εκείνο το βράδυ .

Πρέπει όμως πιστεύω να κάνουμε το ίδιο και για όλους τους άλλους ανθρώπους που βοηθούν καθημερινά να περάσουμε όσο πιο κανονικά γίνεται αυτό το μαρτύριο που μας έλαχε .

ΌΛΟΥΣ εκείνους τους εργαζόμενους που ακόμα και αν θέλουν να » Μείνουνε Σπίτι » , δεν μπορούν .

Καταρχήν τους φαρμακοποιούς μας που έχουν λολαθεί αυτές τις ημέρες , άλλα προσπαθούν και εξυπηρετούν αγόγγυστα το κοινό που τους χρειάζεται , κάνοντας και το γιατρό πολλές φορές . Χίλια Μπράβο τους , να’ναι καλά οι άνθρωποι .

Άλλα και όλους τους εργαζομένους των επιχειρήσεων που έμειναν αναγκαστικά ανοιχτές . Deliveraδες , περίπτερα , φούρνοι , βενζινάδικα κλπ. Και βεβαίως τους υπαλλήλους των super market που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τόσο κόσμο και μας εξυπηρετούν όλους πάντα ευγενικά , άλλα και τους υπαλλήλους καθαριότητας των δήμων .

Φυσικά και όλους όσους εργάζονται στην ενημέρωση και κάθε πρωί δίνουν αγώνα για να ξέρουμε τι θα κάνουμε και πώς να συμπεριφερθούμε , σε αυτή τη πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση .

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ Αξίζει λοιπόν  σε όλους αυτούς που καθημερινά δεν σταμάτησαν να δουλεύουν για μας και δεν μπόρεσαν να » Μείνουνε Σπίτι » . Ας το κάνουμε ένα βράδυ στις 21:00 . Aς το οργανώσουμε μέσα από τα social media , να μας ακούσουνε , να χαρούν και να πάρουνε δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια .

Ευχαριστούμε πολύ παιδιά . Σας χρωστάμε .

Λιοσάτος Δ. Θωμάς

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης και του νέου Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Π.Ε. Φλώρινας, με αφορμή την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων, πραγματοποίησαν χθες  Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ...