Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > Εμβόλιο SOS – Γράφει ο Δημήτρης Καραθανάσης

Εμβόλιο SOS – Γράφει ο Δημήτρης Καραθανάσης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

– και λοιπόν απ΄ότι φαίνεται θα περιμένουμε τουλάχιστον 2-3 μήνες για να μάθουμε αν τελικά το 2021 θα είναι καλύτερο από το 2020

– Τα εμβόλια προς το παρόν δεν είναι αρκετά για να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού. Τον Απρίλη – Μάη, και αν, και εφόσον πάρουν άδεια και άλλες εταιρίες και αυξηθεί η παραγωγή, θα μπορούμε να τα ξαναπούμε για την πρόβλεψη εντός του 2021.

– Από την πρώτη στιγμή καναλάρχες και πολιτικές ηγεσίες, έστρεψαν το ενδιαφέρον και τις ελπίδες του κόσμου στο εμβόλιο.

– Κάτι ακατανόητο μιας και το πιο αποτελεσματικό για τις ασθένειες συνήθως είναι (εκτός της πρόληψης βέβαια) να υπάρχουν φάρμακα που να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τη θεραπεία προσβεβλημένων από ιό πολιτών.

– Άλλωστε ακόμα και τα υπάρχοντα αντιγριπικά εμβόλια έχουν αποτελεσματικότητα από 40-60%. Υπάρχουν όμως κάποια αρκετά αποτελεσματικά αντιγριπικά φάρμακα που σώζουν εν πολλοίς την κατάσταση. Κατ” αυτό τον τρόπο δεν «μαντρώνεται» όλος ο πλανήτης για την οποιαδήποτε γρίπη

– Το βάρος της έρευνας έπεσε στα εμβόλια

– Τα πολλά δισεκατομμύρια εκεί είναι προφανώς και όχι σε φτηνές λύσεις τύπου «ταμιφλού».

– Και η Ευρωπαϊκή Ένωση βεβαίως, αντι να χρηματοδοτήσει έρευνες φαρμάκων σε πανεπιστήμια και νοσοκομεία, έδωσε δισεκατομμύρια ως προκαταβολή για εμβόλια που ΘΑ έρθουν σε ικανοποιητικό αριθμό για το σύνολο του πληθυσμού μετά από 2 χρόνια.

– Τι να σκεφτείς πια !!!!

Συγχαρητήρια στη συμπατριώτισσά μας και διευθύντρια της παθολογικής στο Μαμάτσειο Κοζάνης, Ευθαλία Ράνδου και στους συναδέλφους της, η κλινική της οποίας συμμετείχε σε Διεθνή έρευνα για την κολχικίνη στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

– Υποθέτω πως αυτοί οι γιατροί, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ στηρίχτηκαν από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την έρευνά τους με ένα κομμάτι από τα δισεκατομμύρια που μοιράζουν δεξιά κι αριστερά εδώ κι ένα χρόνο.

Τι ? Δεν είναι δουλειά των ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ των νοσοκομείων η έρευνα?

5-6 πολυεθνικές και ξερό ψωμί …

Καλή Λευτεριά..

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ vs ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ! – Γράφει ο Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail -Ρωτάω έναν κομμουνιστή: *Ποιος είναι κομμουνιστής;* -«Αυτός που διαβάζει Μάρξ και Λένιν», μου απαντά! -*Ο.Κ και αντικομμουνιστής* τον ...