Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Εβδομάδα προσφορών από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Εβδομάδα προσφορών από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών για την αναβολή, λόγω της πανδημίας και των δύσκολων καταστάσεων που βιώνουμε όλοι μας, της εμποροπανήγυρης, που παραδοσιακά γινότανε το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου κάθε έτους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου, με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών του, αποφάσισαν την διενέργεια προσφορών στα καταστήματά τους από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020.

Στόχος της απόφασης αυτής είναι η τόνωση της τοπικής αγοράς την περίοδο που θα γινότανε το παραδοσιακό «παζάρι».

Έτσι οι καταναλωτές το διάστημα αυτό θα μπορούν να ψωνίζουν με ασφάλεια από τα καταστήματά μας επιλεγμένα προϊόντα καλής ποιότητας σε τιμές προσφορών.

Και επειδή ως εμπορικός εκφράζουμε πάντα εμπράκτως την ευγνωμοσύνη μας στους πελάτες μας οι αποδείξεις των αγορών τους και σε αυτή την δράση, μετά από κλήρωση, θα αντιστοιχούν σε πλούσια δώρα.

Τις αποδείξεις των αγορών τους από τα καταστήματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή και  θα έχουν αναρτήσει σε εμφανές σημείο του καταστήματος τους την αφίσα της Δράσης, θα μπορούν να τις ανταλλάσουν με δωρεάν λαχνούς στο περίπτερο του Εμπορικού Συλλόγου που θα στηθεί στην Κεντρική πλατεία της πόλης μας.

            Κάθε απόδειξη από 5€ και πάνω αντιστοιχεί σε έναν (1)  ΔΩΡΕΑΝ λαχνό.

Προνομιούχοι οι κάτοχοι της Κάρτας Καταναλωτή όπου κάθε απόδειξη από 5€ και πάνω αντιστοιχεί σε δύο (2) ΔΩΡΕΑΝ λαχνούς.

Την δράση μας αυτή στηρίζει το Επιμελητήριο  Γρεβενών καθώς και ο Δήμος Γρεβενών με μια σειρά εκδηλώσεων που θα δώσουν ένα παραδοσιακό και ευχάριστο χρώμα στην πόλη μας.

Ζητάμε από τους καταναλωτές μας κατά την προσέλευσή τους στο περίπτερο του Συλλόγου, τόσο για την δική τους προστασία όσο και των εθελοντών μας, να φοράνε τις Μάσκες τους, να κρατάνε τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να αποφεύγουν τον συνωστισμό.

Όλοι  Μαζί μπορούμε.

Στηρίζουμε  την αγορά του τόπου μας και κερδίζουμε.

Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε αλλά και για να γιορτάσουμε μαζί..

Με εκτίμηση

Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Λειτουργία Διαπεριφερειακού Γυμνασίου εξΑΕ των ΠΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας & Κεντρικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας ανέλαβε την οργάνωση του Διαπεριφερειακού ...