Αρχική > Ελλάδα > Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: Έτοιμη προς χρήση η ψηφιακή εργαλειοθήκη Furmark®

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: Έτοιμη προς χρήση η ψηφιακή εργαλειοθήκη Furmark®

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΈπειτα από τη συνεχή επικοινωνία και αγαστή συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας, σας ενημερώνουμε ότι η ψηφιακή εργαλειοθήκη Furmark® είναι έτοιμη προς  χρήση.

 

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες γουνοποιοί μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες και να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις ένταξης  των γουνοποιητικών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα Furmark® από το κάτωθι link: https://furmark.maglr.com/toolkit/home-page

 

Η εργαλειοθήκη του Furmark® αποτελείται από 13 ενότητες, όπου στην κάθε ενότητα εμπεριέχεται διαφορετικό αναλυτικό περιεχόμενο που εξηγεί λεπτομερώς το πρόγραμμα και παρέχει προς τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία/καταναλωτή εξασφαλίσεις οι οποίες  μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημόσια.

 

Ο πίνακας περιεχομένων της ψηφιακής πλατφόρμας του Furmark® περιλαμβάνει επίσης ενημερωτικά έγγραφα, FAQs (συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις), βιβλιοθήκη εικόνων και βίντεο, παρουσιάσεις, παραδείγματα και  ένα απλοποιημένο φυλλάδιο-οδηγό του προγράμματος.

 

Είναι χρήσιμο και απαραίτητο, όλοι οι ενδιαφερόμενοι  να αλληλοεπιδρούν με το περιεχόμενο της ψηφιακής πλατφόρμας,  αφενός για να βεβαιωθούμε ότι έχουν ενημερωθεί και έχουν στη διάθεσή τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για τη συμμετοχή τους στο Furmark®  και αφετέρου για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε, να αναλύσουμε και να γνωστοποιήσουμε το πρόγραμμα σε πολιτικούς, περιβαλλοντολόγους, μέσα μαζικής ενημέρωσης και καταναλωτές.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εμβολιάστηκε γιαγιά 100 ετών στο Ηράκλειο – Ο συγκλονιστικός διάλογος με τον γιατρό

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το όνομά της είναι Χρυσούλα Μανούσου. Είναι 100 ετών, μένει στο Ηράκλειο Κρήτης και έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα ...