Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας «Ένταξη του κλάδου της γουνοποιίας στους πληττόμενους ΚΑΔ»

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας «Ένταξη του κλάδου της γουνοποιίας στους πληττόμενους ΚΑΔ»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Η έγκαιρη και συλλογική προσπάθεια συντονισμού από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας όλων των εμπλεκόμενων φορέων της Π.Ε. Καστοριάς, για την προσθήκη των  ΚΑΔ της γουνοποιίας στα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, είχε θετικό αποτέλεσμα γεγονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μας, πολιτικοί, επιχειρηματικοί και επιστημονικοί φορείς και φορείς εργαζομένων, αλλά κυρίως την Κυβέρνηση που μας έδωσε την ευκαιρία να τους εξηγήσουμε την ιδιαιτερότητα και τη σημαντικότητα  του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας για όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Η απόφαση αυτή μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την αναπτυξιακή πορεία του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...