Αρχική > Παραπολιτικά > Ελικοδρόμιο χωρίς ελικόπτερο στο Μποδοσάκειο – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 06/12/2017

Ελικοδρόμιο χωρίς ελικόπτερο στο Μποδοσάκειο – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 06/12/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Εδώ και μία τριετία, δημιουργήθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, ένα υπερσύγχρονο ελικοδρόμιο, με τις απαραίτητες διεθνείς προδιαγραφές και την διάθεση αρκετών κονδυλίων.

Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς και σε περίπτωση εκτάκτων αναγκών έρχονται ελικόπτερα για να παραλάβουν ασθενείς, – όπως πρόσφατα ένα της αεροπορίας στρατού για να παραλάβει ασθενούντα αξιωματικό, το έργο δεν θεωρείται πλήρως ολοκληρωμένο.

Απαιτείται η μόνιμη παραμονή ελικοπτέρου το οποίο πρέπει η τοπική κοινωνία να προμηθευτεί αφού δεν απαιτεί και τεράστια δαπάνη.

Παλαιότερα το Εργατικό Κέντρο διεκδικούσε από την ΔΕΗ, να διαθέσει αυτή το ελικόπτερο λόγω των εργατικών ατυχημάτων. Μπορεί να το αγοράσει και ο Δήμος Εορδαίας ή ακόμη και η περιφέρεια με δαπάνη του τοπικού πόρου ανάπτυξης.

Υπάρχουν στην πόλη και συνταξιούχοι αεροπόροι, που μπορούν να προσφέρουν σ’ αυτήν την υπόθεση, που κυριολεκτικά είναι υπόθεση ζωής.

Φανταστείτε πόσο μπορεί να χρησιμεύσει και στα γειτονικά Νοσοκομεία, Φλώρινας, Καστοριάς και Κοζάνης σε έκτακτα συμβάντα.

Ακόμη και στη λήψη οργάνων, που τον τελευταίο καιρό, γίνεται σε τακτά διαστήματα στο Μποδοσάκειο, που έχει εξειδικευθεί.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team