Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Εκτός συνδυασμού Σαρρή ο Παναγιώτης Κάλφας, Πρόεδρος του Τμ. Υπηρεσιών στο ΕΒΕ Ν. Κοζάνης –  O Πρόεδρος πλέον υποστηρίζεται μόνο από 9 εκ των 21 μελών στο ΔΣ- Ο Επίκαιρος καταγράφει

Εκτός συνδυασμού Σαρρή ο Παναγιώτης Κάλφας, Πρόεδρος του Τμ. Υπηρεσιών στο ΕΒΕ Ν. Κοζάνης –  O Πρόεδρος πλέον υποστηρίζεται μόνο από 9 εκ των 21 μελών στο ΔΣ- Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανεξαρτητοποίηση του Παναγιώτη Κάλφα, από τον δυνδυασμό του Νίκου Σαρρή, στο ΕΒΕ Ν. Κοζάνης.
Ο Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών Παναγιώτης Κάλφας, είχε εκφράσει και στο παρελθόν τις αντιρρήσεις του για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η Διοίκηση, και είχε διαφωνήσει δημόσια. Τα όσα όμως έγιναν στην κεντρική εκδήλωση εορτασμού των 100 ετών το Σάββατο, έδωσαν την τελική αφορμή για να γίνει η οριστική ρήξη. Με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό, δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται, κάτι το οποίο θα κάνει και επισήμως σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τη Νομοθεσία, στη Συνεδρίαση του ΔΣ, της Τετάρτης 30/1.
Η εξέλιξη αυτή επιδεινώνει το πλήρες διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο φορέας, καθώς ο Πρόεδρος της Μειοψηφίας Νίκος Σαρρής, από τις 10 εκ των 21 εδρών που είχε, πλέον θα έχει 9 εκ των 21 του ΔΣ.
Πέραν των παραπάνω, θυμίζουμε πως είμαστε εν αναμονή της δικαστικής απόφασης από το ΣτΕ, σχετικά με αίτημα 7 μελών του ΔΣ για να κριθεί παράτυπη η εκλογή του Προέδρου και της ΔΕ, και επαναπροκήρυξη εκλογών για τα όργανα. Σε κάθε περίπτωση όμως, το εσωτερικό διοικητικό πεδίο του Επιμελητηρίου είναι κάθε μέρα και πιο αδύναμο.

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team