Αρχική > Slider > Εκτεταμένες προσπάθειες εξαπάτησης πολιτών τηλεφωνικά – Έρευνες της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας για το ζήτημα

Εκτεταμένες προσπάθειες εξαπάτησης πολιτών τηλεφωνικά – Έρευνες της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας για το ζήτημα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σε συνέχεια του χθεσινού περιστατικού που δημοσίευσε το e-ptolemeos.gr, σχετικά με περιστατικά προσπάθειας εξαπάτησης ηλικιωμένων μέσω τηλεφώνου, στην πόλη της Πτολεμαΐδας, ενημερωθήκαμε πως υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις κρουσμάτων τις τελευταίες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Τμήμα Ασφάλειας της Πτολεμαΐδας ερευνά διεξοδικά τα περιστατικά, και είναι πολύ κοντά στη διαλεύκανση του θέματος και στον εντοπισμό των δραστών. Επίσης, φέρεται να έχει ήδη προσαχθεί στην Ασφάλεια, ύποπτο πρόσωπο που έχει άμεση εμπλοκή στην υπόθεση. Οι πληροφορίες θέλουν τις προσπάθειες εξαπάτησης να είναι αρκετές και να έχουν γίνει κατ” εξακολούθηση.

Οι αρχές συνιστούν στους πολίτες που έχουν υποπτεύονται πως έχουν πέσει θύματα τέτοιων παράνομων ενεργειών, να επικοινωνήσουν μαζί τους, καθώς είναι πολύ πιθανό να συνδράμουν στις έρευνες και να διευκολύνουν το έργο της. Ο τηλεφωνικός αριθμός είναι: 2463055427.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team