Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Έκπτωτη η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και ακυρώνει το συνέδριο

Έκπτωτη η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και ακυρώνει το συνέδριο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στον “αέρα” βρίσκεται η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, η οποία εκλέχτηκε την περασμένη άνοιξη, καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων δύο σωματείων που πρόσκεινται στην παράταξη της ΔΑΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης δικαίωσε τα εν λόγω σωματεία, τα οποία με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητούσαν την ακύρωση όλων των αποφάσεων του τελευταίου συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Ως εκ τούτου θεωρείται άκυρη και η εκλογή της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκαν ενάντια στην απόφαση του σώματος του συνεδρίου, το οποίο είχε αποκλείσει μία πλειάδα αντιπροσώπων στο συνέδριο που ήταν προσκείμενοι στη ΔΑΚΕ, μεταξύ αυτών και τον πρώην πρόεδρο του Ε.Κ. Κοζάνης, Άρη Κουρκούτα, ο οποίος δεν πήρε μέρος στο συνέδριο.
Αύριο οι εκπρόσωποι των σωματείων που κατέθεσαν τα ασφαλιστικά μέτρα, μέσω του δικηγόρου τους, πρόκειται να καταθέσουν εξώδικο στη διοίκηση του Ε.Κ.. Στη συνέχεια θα πρέπει να δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως διορισμός προσωρινής διοίκησης και οργάνωση διεξαγωγής νέου συνεδρίου στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Το βέβαιο είναι ότι οι εξελίξεις απ’ αυτή τη στιγμή και μετά θα είναι καταιγιστικές.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας