Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Εκπτώσεις: Κάθε πέρυσι και …καλύτερα λένε οι έμποροι της Πτολεμαΐδας – Πτώση του τζίρου 20% στα καταστήματα

Εκπτώσεις: Κάθε πέρυσι και …καλύτερα λένε οι έμποροι της Πτολεμαΐδας – Πτώση του τζίρου 20% στα καταστήματα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Κάθε πέρυσι και …καλύτερα λένε οι έμποροι της Πτολεμαΐδας, αφού το τέλος των μεγάλων, χειμερινών εκπτώσεων προ λίγων ημερών, τους βρίσκει με μειωμένους κατά 20% τους τζίρους τους σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Η τοπική αγορά δεν κινήθηκε καλά, σημειώνει μιλώντας στον «Π» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας Μιχάλης Δεληκώστας. Εκτός από τις δύο πρώτες εβδομάδες των εκπτώσεων, δηλαδή τον Ιανουάριο, η υπόλοιπη εκπτωτική περίοδος κύλισε πολύ πτωτικά. Σε αυτή την κατάσταση συνέβαλε η κακή, μεν οικονομική συγκυρία, αλλά και η κακή περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όπως τόνισε ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση, ο εμπορικός κόσμος της περιοχής προσπαθώντας να πουλήσει το παλιό του στοκ κάνει ακόμη και αυτή την εβδομάδα καλύτερες τιμές στους καταναλωτές, με δεδομένης, μάλιστα της αλλαγής της σεζόν.

Το επόμενο… σκαλοπάτι και μια ελπίδα για ανατροπή της κακής εικόνας στον εμπορικό κόσμο, είναι η πασχαλινή περίοδος. Όπως καταλήγει, πάντως, ο κ. Δεληκώστας, η ίδια εικόνα με την Πτολεμαΐδα υπάρχει σε όλη τη χώρα.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη