Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Έκκληση για βοήθεια σε βρέφος από τη Φλώρινα

Έκκληση για βοήθεια σε βρέφος από τη Φλώρινα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας καλεί τον κόσμο για οικονομική ενίσχυση του 4 μηνών βρέφους από τη Φλώρινα που πάσχει από μεσοκοιλιακή επικοινωνία (μια τρύπα, ένα έλλειμμα σε ένα τοίχωμα της καρδιάς) απευθύνει η οικογένειά του. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο μικρούλης επιβάλλεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Ο πατέρας, μέλος του Σωματείου Οδηγών Φλώρινας, άνεργος αυτή τη στιγμή αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα της επέμβασης και της νοσηλείας.

Ο μικρός χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να κάνει εγχείρηση καρδιάς  στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Πρόκειται για το πιο εξειδικευμένο κέντρο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής στη χώρα.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει από το υστέρημα του την οικογένεια για να γίνει καλά το παιδάκι, ο  λογαριασμός της ALPHA BANK είναι ο εξής: GR8901408550855002101135543 – όνομα δικαιούχου: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ – ΧΑΪΔΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ. Το τηλέφωνο του πατέρα είναι : 6989567581.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team