Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. Εορδαίας η μελέτη και θα υποβληθεί στο ΕΣΠΑ ο φάκελος για το μεγάλο έργο κατασκευής κτιρίου για το 2ο ΕΠΑΛ στην Πτολεμαΐδα – Μεγάλο έργο προϋπολογισμού 7 εκ. ευρώ

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. Εορδαίας η μελέτη και θα υποβληθεί στο ΕΣΠΑ ο φάκελος για το μεγάλο έργο κατασκευής κτιρίου για το 2ο ΕΠΑΛ στην Πτολεμαΐδα – Μεγάλο έργο προϋπολογισμού 7 εκ. ευρώ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την  παραλαβή μελέτης ώστε να υποβληθεί ο πλήρες φάκελος με την πρόταση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ, για την κατασκευή νέου κτηρίου για το 2ο ΕΠΑΛ, στην Πτολεμαΐδα, ενέκρινε το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας.

Την σχετική εισήγηση είχε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Νίκος Φουρκιώτης, ο οποίος μιλώντας στον «Π», τόνισε πως πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ και αφορά νέο κτήριο για το σχολείο.

Στόχος του δήμου είναι να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, υποβάλλοντας και τον σχετικό φάκελο στο επιχειρησιακό πρόγραμμα. Ο δήμος είναι αισιόδοξος για το συγκεκριμένο έργο και όπως τονίζει ο κ. Φουρκιώτης, ο δήμος κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε ο φάκελος να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης προκειμένου να μεγάλο αυτό έργο να ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα.

Αν και το έργο έχει …δρόμο ακόμα, η ένταξή του θα σημαίνει ότι θα πάρει το δρόμο της υλοποίησης . Το νέο σχολείο θα γίνει στο χώρο όπου στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΕ, πίσω από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο δρόμο για το Ανατολικό.

Στο εν λόγω οικόπεδο θα κατασκευαστεί το σχολείο, δυναμικότητας 300 μαθητών, αν φυσικά, λάβει το πράσινο φως από το ΕΣΠΑ. Τώρα το 2ο ΕΠΑΛ στεγάζεται στο 1ο γυμνάσιο, πίσω από το δημαρχείο Εορδαίας.


Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σοφία Αδαμίδου, γεννημένη στη Χαραυγή Κοζάνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σήμερα, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική, η ...