Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Εγκαινιάστηκε η λειτουργία, του Εντευκτηρίου Νεότητας, στην Κοινότητα Προαστίου το 1971(;) – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 11/9/2019

Εγκαινιάστηκε η λειτουργία, του Εντευκτηρίου Νεότητας, στην Κοινότητα Προαστίου το 1971(;) – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 11/9/2019

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, εγκαινίασαν τη λειτουργία του εντευκτηρίου Νεότητας στην Κοινότητα του Προαστίου.

Μετά το Εκκλησιαστικό τελετουργικό των εγκαινίων λειτουργίας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Μάνου Λεωνίδας, ευχαρίστησε τις ένοπλες δυνάμεις για την προσφορά, ενώ ο Γραμματέας της Κοινότητας, Κυβελίδης Γιώργος, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τη νεολαία μας και όχι μόνο, η λειτουργία του σε μια Κοινότητα.

Στη φώτο μας, από αριστερά:

Σειρά Iη, καθιστά, τα μικρά και.. μεγάλα παιδιά: Τσώτσης Δημήτρης, Τσεμπερλίδης Χρήστος, Τύπου Γιάννης, Κοντογουλίδης Κώστας, Μάνου Ηλίας, Τύπου Στωικός, Τύπου Γιώργος, Ιωαννίδης Παντελής, Γεωργιάδης Δημήτρης, , Ιωαννίδης Παναγιώτης, Κρυαρίδης Δημήτρης, Πουλτίδης Ηλίας, Ιτσκος Δημήτρης, Γεωργιάδης Γιώργος και Γεωργιάδης Σάββας.

Σειρά 2η, όρθιοι: Τύπου Μιλτιάδης, οι άγνωστοί μας Χ,Χ, Ιτσκος Γιαννίκος, ό Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Κοινότητας, Μάνου Λεωνίδας και Κυβελίδης Γιώργος, οι άγνωστοι μας Αξιωματικοί, πλην του συμπολίτη μας υπολοχαγού των ΤΕΑ, Ζελελίδης Παύλου και μετά τους στρατιωτικούς διακρίνουμε, το κεφαλάκι του συμπολίτη μας, Πουλασουχίδη Ανέστη- Εθνικού διαφωτιστή των Ενόπλων Δυνάμεων- και ακολουθούν οι κάτοικοι, Παπαδόπουλος Τάκης, Ατσος Κυριαζής, Τύπου Αλέκος, Νικολαΐδης Μίλτος και Καρυπίδης Βύρων.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team