Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Έχασαν το ενδιαφέρον τους τα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕ – Δύσκολα η απαρτία

Έχασαν το ενδιαφέρον τους τα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕ – Δύσκολα η απαρτία

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Μείζον θέμα απαξίωσης εγείρεται για άλλη μια φορά στο ΕΒΕ Κοζάνης. Αφορμή είναι, η αναβολή της χτεσινής συνεδρίασης του ΔΣ, λόγω του ότι δεν διαπιστώθηκε απαρτία στο σώμα.

Το ενδιαφέρον είναι σταθερά μειωμένο από πολλά μέλη της Διοίκησης, με την απαρτία να συμπληρώνεται οριακά σε πολλές από τις συνεδριάσεις του ΔΣ του έτους 2019. Από τις πλειοψηφίες που διαμορφώνονται κατά τις ψηφοφορίες, προκύπτει πως οι περισσότερες απουσίες καταγράφονται από τα μέλη της παράταξης του Προέδρου κ. Σαρρή, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη συνεδρίαση του Νοεμβρίου κατά την οποία παρέστησαν μόνο 4 από τα 9 μέλη της Ομάδας Σαρρή, και η Εισήγηση του Προέδρου για έγκριση του Ισολογισμού του ΕΒΕ καταψηφίστηκε με ψήφους 11-4. Φαινόμενα μη απαρτίας και αναβολής, έχουν καταγραφεί και στις συνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής, στην οποία διατηρεί αυξημένη πλειοψηφία η ομάδα του κ. Σαρρή.

Το σοβαρότατο ζήτημα συζητήθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία άρχισε με απαρτία αλλά τελείωσε (νομίμως) χωρίς απαρτία με ευθύνη όλων των παρατάξεων. Η κακή εικόνα προβλημάτισε όλα τα παρόντα μέλη, ενώ ο Πρόεδρος έθεσε θέμα εφαρμογής του κανονισμού, ο οποίος προβλέπει κυρώσεις για μέλη με πολλές απουσίες.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη