Αρχική > Αθλητικά > Δυο χρυσά μετάλλια για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, στο Bαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2017

Δυο χρυσά μετάλλια για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, στο Bαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Το Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2017, διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατηγοριών Παίδων – Kορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων.

Η Εθνική μας Ομάδα συμμετείχε με 37 αθλητές μεταξύ των οποίων και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, Θοδωρής Λαπίκωφ, Γιάννης Πεκόπουλος – Τσικαρδάνης, Κωνσταντίνος Μεχτερίδης και Γιώργος Μακρυγιάννης.

Οι αθλητές μας κάνανε δυνατές και συγκλονιστικές κούρσες. Στα δύο αγωνίσματα που συμμετείχαν, και συγκεκριμένα: στην  οκτάκωπο παίδων το Σάββατο και την τετράκωπο παίδων την Κυριακή κέρδισαν με διαφορά τις πρώτες θέσεις, υψώνοντας δύο φορές την Ελληνική Σημαία. Έτσι, συνέβαλαν και αυτά τα παιδιά στην σαρωτική νίκη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας στο φετινό Βαλκανικό πρωτάθλημα.

(http://kopilasia.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/thriamvos-gia-tin-ellada-sto-finale-ton-valkanikon/).

Το αποτέλεσμα αυτό είναι μια ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης, αποτέλεσμα όμως της σημαντικής και διαρκούς προσπάθειας αθλητών και προπονητών, οι οποίοι με αυτή την επιτυχία μας κάνουν για άλλη μια φορά περήφανους και τους ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης συγχαίρει τους αθλητές για την μεγάλη αυτή διάκριση και τους εύχεται Καλή Πρόοδο και Καλή Συνέχεια των προσπαθειών τους για την επίτευξη των στόχων τους. Επίσης συγχαίρει τους προπονητές, Λαπίκωφ Αναστάσιο και Δημαρά Χαράλαμπο για την σωστή και αποτελεσματική καθοδήγηση των αθλητών αλλά και τους γονείς για την ουσιαστική συμβολή τους στην λειτουργία του ομίλου!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team