Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Δριμεία επίθεση Κασαπίδη για την κατάσταση της Δυτικής Μακεδονίας: «Είμαστε ουραγός των εξελίξεων. Αυτό παραλάβαμε από το χθες»- «Η ανεργία ο μεγαλύτερος εχθρός μας»

Δριμεία επίθεση Κασαπίδη για την κατάσταση της Δυτικής Μακεδονίας: «Είμαστε ουραγός των εξελίξεων. Αυτό παραλάβαμε από το χθες»- «Η ανεργία ο μεγαλύτερος εχθρός μας»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Βάζοντας ως μέγιστη προτεραιότητα την καταπολέμηση της ανεργίας και εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στους προκατόχους του, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, προχώρησε σε μια οργισμένη τοποθέτηση κατά τη διάρκεια της πρώτης διαβούλευσης για  την πρόταση της Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

Ο κ. Κασαπίδης σε έντονους τόνους περιέγραψε μια πολύ αρνητική κατάσταση για τη Δυτική Μακεδονία, καλώντας μάλιστα όποιον δεν έχει κάτι ουσιαστικό να προτείνει «να αποχωρήσει» από τη συζήτηση.

Παράλληλα κάνοντας ιστορικές αναφορές, μίλησε για αξίες που είναι χαμένες και μια Δυτική Μακεδονία που είναι γνωστή μόνο για την παραγωγική δραστηριότητα της ΔΕΗ. «Οφείλουμε να καταθέσουμε προτάσεις και να υλοποιήσουμε δράσεις που αποτυπώνουν την ταυτότητά μας», είπε χαρακτηριστικά ενώ ανακοίνωσε πως το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει πρωτοβουλία ώστε να γίνουν μαθήματα τοπικής ιστορίας στα σχολεία της περιοχής.

Εντύπωση στην αίθουσα προκάλεσε και η αναφορά του σε «κλοπή» έργων από τους Δημάρχους προκειμένου να μην χαθούν χρήματα από ευρωπαϊκά κονδύλια: «Είμαστε ουραγός των εξελίξεων. Αυτό παραλάβαμε από το χθες. Κλέβουμε τις μελέτες και τα έργα των δημάρχων ώστε να τα βάλουμε στο ΠΕΠ», τόνισε.

Τέλος κάλεσε κάθε φορέα να καταθέσει προτάσεις που θα καταπολεμούν την ανεργία, αλλιώς δεν θα έχει κανένα νόημα ότι και αν γίνει στην περιοχή.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας