Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δωρεάν τεστ για κορονοϊό τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στην πλατεία Σερβίων

Δωρεάν τεστ για κορονοϊό τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στην πλατεία Σερβίων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 με τέστ ταχείας διάγνωσης αναμένεται να πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 στην πόλη των Σερβίων.

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που πρόκειται να διενεργήσουν τα τεστ θα βρίσκονται στην Πλατεία των Σερβίων από τις 11:30 π. μ. έως και τις 13:30 μ.

Οι έλεγχοι αφορούν σε όλους τους πολίτες της περιοχής που επιθυμούν να ελεγχθούν. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα στον χώρο διεξαγωγής των ελέγχων, να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ τους. Από το Γραφείο Τύπου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Π. Πλακεντάς: «Προβληματισμός αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία για τα κρούσματα» – Για την πρόταση Μαλούτα για νέο νοσοκομείο: «Αφορά τον δήμο Κοζάνης – Το Μποδοσάκειο υπηρετεί περιφερειακή διάσταση» – Για τη Σχολή Πυροσβεστικής: «Εν αγνοία της Σχολής και του Δήμου η συζήτηση για το Τσοτύλι»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του  Top Channel με τους Π. Πλιάτσιο και Ζ. Πιτσιάβα, ...