Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Επαρχίας Εορδαίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο (VIDEO)

Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Επαρχίας Εορδαίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
  • Στ. Παπασωτηρίου: «Συμβολική κίνηση που στέλνει σημαντικό μήνυμα στην κοινωνία»

Μια σημαντική δωρεά υγειονομικού υλικού, έκανε το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Επαρχίας Εορδαίας, προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Η δωρεά περιλαμβάνει 6000 γάντια, 2.500 μάσκες και 200 αντισηπτικά, για χρήση από το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η δωρεά έγινε το πρωί της Τετάρτης από εκπροσώπους του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Επαρχίας Εορδαίας και την παρέλαβε ο διοικητής Σταύρος Παπασωτηρίου και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Κοσμάς Πουγαρίδης. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Ανδρεάδης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο προσωπικό για την προσπάθειά τους, για αυτό και το σωματείο στέκεται δίπλα τους με αυτή τη συμβολή των μελών τους.

«Προσπαθούμε όλοι μας και εμείς σαν σωματείο και εσείς σαν νοσηλευτές να γεμίσουμε το νοσοκομείο με γιατρούς και νοσηλευτές, ώστε να έχουμε απαιτήσεις απέναντί τους και οι ασθενείς να είναι εντάξει απέναντι όλων. Αποφασίσαμε να κάνουμε σαν διοίκηση, από τις συνδρομές των μελών μας, μια δωρεά προς το νοσοκομείο, προσφέροντας 6000 γάντια, 2.500 μάσκες και 200 αντισηπτικά. Επιθυμία του σωματείου είναι 500 μάσκες που είναι ήδη εδώ, να πάνε στη Μονάδα Νεφρού και οι άλλες 2000 θα είναι εδώ στις 22 Μαΐου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε, μάλιστα, πρόκειται για μια γενναία απόφαση της διοίκησης του σωματείου που έγινε με αγάπη, με στόχο να βοηθηθεί το νοσοκομείο, και αυτοί που προσφέρουν στον συνάνθρωπο, με κίνδυνο της ζωής τους, νύχτα- μέρα: «Εμείς όταν ακούμε ότι βγήκε από την Εντατική ένας άνθρωπος, λέμε μπράβο.

Είναι ένα μικρό δώρο των συνταξιούχων, ένα μικρό λιθαράκι, στην γενικότερη κατάσταση που υπάρχει», προσέθεσε.

Συγκινημένος από τα λόγια των συνταξιούχων, δήλωσε ο διοικητής του Μποδοσάκειου, Σταύρος Παπασωτηρίου, λέγοντας πως οι συνταξιούχοι έζησαν από την αρχή την πορεία του νοσοκομείου και με τη στάση τους αυτή δείχνουν ότι τιμούν το προσωπικό που εργάζεται εδώ: «Δεν βάλατε μόνο ένα μικρό λιθαράκι. Αυτή η συμβολική κίνηση σας τιμά και στέλνετε ένα μήνυμα στην κοινωνία που πέρασε τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση και το νοσοκομείο μας ήταν ένα από τα νοσοκομεία που στάθηκε όρθιο. Ορίστηκε ως νοσοκομείο αναφοράς ένα μικρό επαρχιακό νοσοκομείο, μη πανεπιστημιακό και τα κατάφερε. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που είμαι διοικητής εδώ και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που όλοι έδωσαν την ψυχή τους σε αυτή τη μάχη, μιας και ο πόλεμος είναι μπροστά μας, και μακάρι όλα να εξελιχθούν έτσι ώστε να το ξεπεράσουμε και όλοι να είμαστε πιο άνετοι».

Τέλος, απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους του σωματείου, ο κ. Παπασωτηρίου είπε ότι επειδή οι μεγαλύτερες ηλικίες είναι και οι πιο ευάλωτοι σε αυτόν τον ιό, θα πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών. «Εμείς είμαστε εδώ για εσάς, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας. Το οφείλουμε στην κοινωνία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και εύχομαι να είστε γεροί και να ξεμπερδέψουμε σύντομα από την κρίση, να μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή με τα παιδιά και τα εγγόνια σας», είπε κλείνοντας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team