Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Δοκιμαστικές προπονήσεις για τη στελέχωση της Ομάδας των Νέων της Α.Ε.Π. Κοζάνης, το Σάββατο 8 & την Κυριακή 9 Αυγούστου

Δοκιμαστικές προπονήσεις για τη στελέχωση της Ομάδας των Νέων της Α.Ε.Π. Κοζάνης, το Σάββατο 8 & την Κυριακή 9 Αυγούστου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Η Α.Ε.Π. Κοζάνης ανακοινώνει την διεξαγωγή δοκιμαστικών προπονήσεων, τηρουμένων όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων αναφορικά με τον covid-19,  για όσους ποδοσφαιριστές έχουν γεννηθεί τα έτη 200220032004 και 2005 και ενδιαφέρονται να στελεχώσουν την Ομάδα των Νέων.

Τα δοκιμαστικά θα λάβουν χώρα στο γήπεδο της Ξηρολίμνης, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, υπό την επίβλεψη του Προπονητή της Ομάδας των Νέων Χάρη Βοριαζίδη (για περισσότερες πληροφορίες Κ. 6937 558941) , αλλά και την παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και επικεφαλής της Προσωρινής Διοικούσας κ. Κούλη Αποστολίδη.

Οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης και απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και ιματισμό.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team