Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δημόσια Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Βελβεντού 2020-2023

Δημόσια Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Βελβεντού 2020-2023

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Δήμος Βελβεντού προχωρά στην εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου για τη χρονική περίοδο 2020-2023, με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργίας του και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Δημότες καθώς και τη διαμόρφωση της αναπτυξιακής του στρατηγικής. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής – λειτουργικής ανάπτυξης του Δήμου για την περίοδο 2021-2025.

Το Επιχειρησιακό Σχέδιο αποτελείται από την Α΄ Φάση, στην οποία  περιλαμβάνεται ο Στρατηγικός Σχεδιασμός σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και την Β΄ Φάση, στην οποία παρουσιάζεται ο Επιχειρησιακός και Οικονομικός Προγραμματισμός των δράσεων του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, στην Α΄ Φάση περιγράφεται και αξιολογείται η υφιστάμενη κατάσταση της περιοχής του Δήμου, σε σχέση με τα γεωγραφικά, πληθυσμιακά, κοινωνικά, αναπτυξιακά και οικονομικά χαρακτηριστικά της, καθώς και η οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών.

Στην Β’ Φάση περιγράφεται η Στρατηγική του Δήμου με την διάρθρωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος σε άξονες, μέτρα, ειδικούς στόχους και δράσεις.

Το κείμενο του Επιχειρησιακού Σχεδίου τίθεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία σε δημόσια διαβούλευση από 14-4-2021 μέχρι 26-4-2021.

Για το σκοπό αυτό, το πλήρες κείμενο του Σχεδίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.velvento.gr

Στη συνέχεια, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βελβεντού σε δημόσια συνεδρίασή του τον Μάιο του 2021 (η ημερομηνία  θα ανακοινωθεί έγκαιρα) θα το εγκρίνει το τελικό κείμενο αφού ενσωματωθούν οι προτάσεις δημοτών και φορέων, όπως αυτές θα καταγραφούν στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης.

Καλούμε τους φορείς και πολίτες του Βελβεντού να συμμετέχουν στη διαδικασία διαβούλευσης και να υποβάλλουν προτάσεις, παρατηρήσεις και σχόλια γραπτά:

Α)      στο Δήμο Βελβεντού – Αγίας Τριάδας 21, 504 00 Βελβεντό.
Β)      μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση grammatia@velvento.eu

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον  Δήμο στο τηλ. 2464350300.

 

Α ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Β ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...